Dina bokmärken

Glamour Factory

Alternativa namn: Fabrika glamura

Vill du bli den mest eleganta, moderiktiga och glamorösa? Då spelet Glamour Factory på nätet för dig! När allt kommer omkring, online-spel & nbsp; Factory Glamour - unik gratis spel för tjejer som vill lyckas, älskare glamorös livsstil, där var och en kan ta ett fascinerande sätt från en vanlig tjej till en stjärna glamour, visar sina talanger och förmågor.

Game Factory Glamour Online kombinerar intressant värld och socialt nätverk för kommunikation. Var händelsernas centrum, kommunicera med andra älskare av mode, delta i tävlingar och mode dueller!

För att försöka bli den mest eleganta och fashionabla, att registrera i spelet & nbsp; Factory Glamour.

Registrera dig & nbsp; Factory Glamour utfördes enligt följande: på sidan av spelet klickar du på knappen & laquo; Registrera dig & raquo;. Välj din stil, nedan Fyll i din e-post, ditt lösenord i spelet, namnet på hans damer, ange ditt födelsedatum och land och bekräfta licensavtalet, klicka på & laquo; Finish registrering & raquo;. Grattis, är Glamour Factory registreringen klar!

I det här spelet måste du uppnå sina mål (få ett jobb, att göra en ny frisyr, hitta en partner för ett parti, skapa din egen klädsel) som utför olika intressanta uppgifter du kommer att öppna nya nivåer. Vid denna punkt i spelet 44 nivåer, med dem, kommer du att kunna uppnå de svindlande höjder i modevärlden. Men spelet kommer inte att upphöra, är spelet ständigt uppdateras och nya spännande jobb.

Här, allt som i verkliga livet & ndash; Fashionista behöver uppmärksamhet. Det måste matas, kläder, hålla sig i form, inte glömma ett gott humör, för om hon inte känna sig lycklig, då sjuk. Det är bättre att ta hand om den här gången, eller senare, för att & nbsp; att fortsätta att spela spelet online & nbsp; Factory Glamour måste göra stora ansträngningar för att rätta till situationen.

för att lära sig och spela spelet & nbsp; Factory Glamour på nätet är mycket enkel. Original och moderiktiga nya kläder kan du köpa i en butik, hitta ett jobb, besök rekryteringsföretag komma i form kommer att hjälpa Fitness club, förbättra deras intellektuella nivå är möjlig i biblioteket, och om du vill dansa och träffa en kille, kom till klubben.

för att öka din glamour kommer att delta i mode spel. Factory Glamour, spela och vinna, du kommer att behöva dyra snygga saker bättre än andra. Men för att vinna det påverkar inte bara din känsla för stil och god smak, men också indikatorer för hälsa och lycka fashionistas. & Nbsp;

även du kommer att få möjlighet att delta i en skönhetstävling. Hem fashionistas & laquo; Factory Glamour & raquo; bestäms en gång i veckan med en omröstning bland de andra staterna. Detta är ett utmärkt tillfälle att visa upp alla dina smak, fantasi och originalitet. & Nbsp;

Dessutom har du en unik möjlighet att känna sig som en riktig designer. Skapa en mängd olika modeplagg på tävlingar, de mest meriterade och begåvade kommer att tilldelas priser. Dessutom upprättar egna elegant interiör, kan du också få ett pris i den aktuella tävlingen.

Skriv ett husdjur, det kommer att ge dig glädje och öka ditt betyg. Men glöm inte att mata, promenera och leka med honom.

Och slutligen, det viktigaste - det är kommunikation! Under spelets gång kan du bli vän med andra älskare av mode, som kommer att stödja dig med sina röster i utställningar och tävlingar, öka ditt betyg. Utbyta åsikter med vänner, visa upp sitt arbete och resultat.

Gilla oss och se vad & nbsp; onlinespel Fabrika Glamura kan du bli en riktigt professionell inom modebranschen.

Börja spela & nbsp; Factory Glamour och bli en riktig stjärna! & Nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more