Bokmärken

Fable Legends

Alternativa namn: Legendens fabel

Fable Legends spel baserat på legender och historia.

Fable Legends-spelet ser helt oseriöst ut, som snarare är en rolig saga med delar av den heroiska sagan. Men detta var avsett författarna att göra plotet måttligt seriöst, med lite humor, men inte barnslig, i hopp om att projektet i RPG-actionsgenren kommer att locka alla åldersgrupper.

Det är planerat att du kan ladda ner Fable Legends for One Xbox och PC med Windows 10. Ett öppet beta-test kommer att hållas under våren 2016. , och under samma år kommer Studios Lionhead-utvecklaren och Microsoft Studios-utgivaren att släppa spelet.

Den första upplagan är inte fylld med platser, och karaktärerna kommer att utföra sina handlingar i huvudstaden, men författarna kommer att skapa en hel serie med uppföljarna, gradvis utöka kartan, karaktärernas sammansättning och andra ögonblick. När det gäller lägen kommer spelarna att kunna välja enspelare eller kooperativ. Men stoppar valet på en enda passage, du kommer inte att vara ensam, det kommer att finnas ett företag av karaktärer som styrs av en dator.

Samtidigt som arbetet med projektet är i full gång försöker spelarna att få reda på mer detaljer om vad utvecklarna förbereder för dem. Varje nyhet diskuteras livligt och sprids snabbt, och det blev känt att nedladdning av Fable Legends kommer att vara möjligt på modellen för frihet att spela.

Härdets öde är ditt öde.

Eventurer förekommer i Albions tätbefolkade värld, där det finns en ganska förväntad situation när det allestädes närvarande onda hindrar de härliga hjältarna från att leva fridfullt och lyckligt och bra saker.

För de fyra bra killarna väger bara en skurk, ledare av goblins och orker. Ja, skurken är en, men under hans kontroll finns många aggressiva minions, och han använder aktivt sin kraft, skickar sin armé till de ädla krigarena för att förhindra att du uppfyller goda avsikter.

Förutom de stora gröna monsteren, leder ledaren fällor och manipulerar vädret, vilket orsakar olika katastrofer. I allmänhet kommer hjälten inte att bli uttråkad, och om de gör det, kommer den största skurken ta hand om dem.

På den goda sidan, förvänta dig inte fantastiska nya produkter, den representeras av en klassisk uppsättning arketyper:

 • Strashny, skyddad i de mest utsatta ställena med rustningskryssare. Han säger lite, men varför behöver vi ord om du gör ett bra jobb bra,
 • Svart med en tung magisk sköld. En vis och trogen vän som täcker din rygg i strid,
 • Cute mördare med sofistikerade manners. Hans händer är välskötta, hans rörelser är graciösa, och han lägger effektivt ett par dolkar i fjolens baksida,
 • A otäcka, roliga charmare, kunna lekfullt frysa någon och låtsas att hon inte har något att göra med det.

C hjältar hittar du i en värld där magi, legender och historia har blivit en. Du väntar på fantastiska uppdrag, utmanande uppgifter, konstiga möten med intressanta tecken som bor i Albion. Du definierar själv din roll som en listig bedragare, en orädd krigare, en modig legosoldat eller en dygd själv.

Din karaktär är värdig bäst, så se till att han inte behöver utrustning. Välj för honom vapen och rustning, som finns i kistor, vandrar längs vägarna i den fantastiska världen:

 • Sharp Sabers
 • Stingrappar
 • Glänsande stål svärd

deras styrka och skadliga makt kan gradvis ökas, och får privilegier för detta efter att ha avslutat uppdrag i Fable Legends på en dator.

Systemkrav

 • C: 64bit / Windows 10
 • Memory: 6 Gb
 • Processor: Intel Core i7-860 Quad 2. 80 GHz, AMD FX-8120
 • Videokort: Nvidia GeForce GTX 750 Ti, AMD Radeon HD 7850
 • diskutrymme: 15 Gb
 • Ljudkort med DirectX 11
 • kompatibilitet
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more