Dina bokmärken

Fable III

Alternativa namn: Fable III

Pray, vet som inte vet att det här spelserien Fable. Fable 3 spel på sin tid var en av de mest efterlängtade projekten, och i dag tryggt innehar positionen, uppmärksammades av tusentals spelare från hela världen varje dag. Mer av de tidigare spelutvecklare har försökt att täcka så stor publik av spelare, vilket gör hanteringen av spelet så tillgänglig och begriplig (vilket är varför spelet och lyckats bli en av de mest populära projekten). Nu skaparna av Fable 3 på pc höjt ribban ännu högre. De materiella förändringar gameplay spelet. I den tredje delen av spelet är inte möjligt att redovisa de troféer förbipasserande och hjälten kommer att befrias av behovet av att samla in fyra olika typer av upplevelser. Nu finns det ingen majoritet på ena sidan ganska bra, men på de andra - helt onödiga indikatorer. Nu Projektet är ingen skärm utrustning, och utvecklarna har beslutat att ta bort spårloggen.

Game Fable III har blivit mer rationella och rimliga. Vid första anblicken kan ett uppdaterat gränssnitt och gameplay verkar obehagligt, men inte panik i förväg - det är allt en fråga om tid och vanor. Till exempel i den tredje delen för inköp av varor och utrusta din karaktär kommer att behöva gå till affären och gå till rätt disk, i stället för att vända den vanliga listan över produkter. Denna nyans ger spelet sin speciella charm.

För att starta spelet, måste du ladda ner Fable 3 traditionerna. Projektet genomförs en interaktiv karta som gör hjälten att utforska olika områden, hitta uppdrag och omedelbart byta riktning, anpassa den i enlighet med punkt i uppdraget. Din karaktär kommer att kunna köpa fastigheten på de billiga, och köpa olika saker till rabatterade priser, som ofta erbjuder handlare.

Game Fable 3 äger rum 50 år efter den andra delen. Nu i världen styrs av sonen till den sista hjälten Logan, och som huvudperson kommer att spela sin yngre bror. Den äldre Logan blir, desto mer enväldigt styre och blev hans förhållande med sin familj, som framkallar huvudpersonen fly. Vad kommer att hända härnäst? Rekommenderar att du laddar ner och fabliau 3 för att lära sig om allt själva. Som ett kort tillkännagivande bara kan lägga till att fredligt här ingenting kommer att lösas, och huvudpersonen går ombord på en resa, rekrytera främlingar och stadsbor i sin armé motstånd. Spännande, eller hur?

Som i tidigare spel, kan den tredje delen fabliau huvudpersonen kämpar med hjälp av inte bara strategiska beslut och kampsport, men också magi. Traditionellt kan alla vapen och rustningar förbättras och förstärkas. I beskrivningen av vapen, det finns tre uppgifter, uppfyllandet av som gör det möjligt att använda en del av sina superkrafter.

För att bättre visualisera spelet, kommer du att kunna se över för Fable 3 video trailer, som visar alla de stora fördelarna med projektet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more