Bokmärken

F1 2013

Alternativa namn: F1 2013

Trots att alla lineupen F1 inte kan skryta med att ha några uppenbara särskiljande egenskaper, de lyckas varje år för att fånga uppmärksamheten hos nya och ny spel publik. F1 2013 - ett spel som bara har bekräftat denna teori. Som utvecklare av projektet var en välkänd grupp av Codemasters. Endast de kan regelbundet producera riktigt som det kan verka vid första anblicken identiska tillägg till barnet och trollbinda spelare i varje gång starkare och starkare. Kanske utvecklarna, visste någonting, vill inte personligen kontrollera om riktigheten i teorin?

F1 2013 st - inte mycket annorlunda än sin föregångare berättelse eller gameplay, men dess kvalitet är hög, det är mutan inte spelare. Om du någonsin har spelat i Formel 1, kan du vara säker på att det i den nya delen av spelet kommer att känna sig som en fisk i vattnet. Du kommer att ha ett möte med en bekant karriärläge, som även om det ser ut i viss mån enhetlig, men ändå motiverar till handling starkt nog. Har inte förändrats mycket, och spelfysik. Vissa delar är sådant inte alltid ärlig och rättvis döma, utvecklarna valde också att lämna, tro, uppenbarligen, att det ger spelet sin egen unika charm. Var beredd på att små problem med sparande som till en början kan verka dödlig och omöjlig, men i verkligheten är "existerande småsaker."

Till att börja spelet, måste du ladda ner den före F1 2013. I dag, de flesta torrent trackers, hittar du länkar för att ladda ner alla befintliga versioner av spelet. Därför hela installationsprocessen från ström ta dig några minuter (ja, och mer beroende på hastigheten på Internet, förstås). När du kommer in i spelet, sedan träffa redan bekanta från tidigare projekt sträcker söt nog musikaliska ackompanjemang, tidigare hade rapporterats detaljerna i gränssnittet. Formel 1 2013 - ett spel där både erfarna spelare och nybörjare kan känna sig "hemma".

Vad är sant, kan man inte tala om att det vid den här tiden projektet har förberett för hans fans några överraskningar. För det första är det ett nytt spelläge - Classics, vilket gör det möjligt för spelare att äntligen rida på de dammiga vägarna i de 80-90-talet på oldovom och otroligt snygga bilar! På något som gamers frågade för länge sedan, och nu deras böner har besvarats. Ladda Formula januari 2013 kan vara ensam för sällsynta bilar som skapar en ny och mycket trevlig varm atmosfär - inga mödosamma beräkningar, ersattes av den kraftfulla karaktär. Hantera de "gamla män" är inte lätt, men väldigt trevlig. Om du gillar racing, du verkligen måste prova på läges Klassiker!

För att förstå vad vi talade hela tiden, föreslår vi att du tänka om F1 2013 video trailer, där alla de fördelar som beskrivs i precision in i minsta detalj.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more