Dina bokmärken

exotisk gård

Alternativa namn:

Exotic Farm är en riktig gård som ligger på en tropisk ö. Spelet har färgglad grafik i tecknad stil, glad musik och en väldigt realistisk tonande värld.

Hjälp Jill att starta en gård i ett riktigt tropiskt paradis.

Senast blev hon ägare till en egen ö med ett mycket behagligt klimat. Men för att den här platsen ska börja se ut som en välmående gård måste du jobba hårt.

  • Rensa mark för åkrar
  • Odla grönsaker och frukter
  • Reparera och uppgradera Jills hem
  • Bygg verkstäder och fabriker
  • Adoptera och ta hand om djur på gården
  • Handel med tillverkade produkter för att göra vinst

För att du ska lyckas måste du tänka igenom varje steg och bestämma rätt ordning på arbetet.

De flesta frukter och grönsaker som odlas är exotiska och det kommer att ta tid att ta reda på vad som kommer att ge mest vinst.

Du hittar husdjur precis på ön. Utforska alla tillgängliga territorier. Detta kommer att ge dig byggmaterial och gör att du kan få husdjur att ströva omkring i området.

Hur gården kommer att se ut är upp till dig. Ordna alla element som du vill, men kom ihåg att sköta hushållet ska vara bekvämt annars tar det längre tid.

Vissa jobb är lättare att utföra med jordbruksmaskiner. Tjäna pengar för att köpa allt du behöver. Men skynda dig inte att köpa allt på en gång, du kanske inte räcker till viktigare saker.

Om din gård inte behöver något viktigt just nu, kan du dekorera territoriet. Köp trädgårdsmöbler, konstföremål och plantera blommor i rabatterna. Efter det, bland all denna skönhet, kommer det att vara mycket trevligare för dig att göra något arbete.

Glöm inte att kolla spelet. Djur kräver skötsel och skörden måste skördas i tid. För att göra det trevligare för dig att utföra uppgifter varje dag finns det belöningar för att besöka spelet.

I spelbutiken kommer du att kunna köpa de förnödenheter och byggmaterial som saknas. Du kan betala med valuta i spelet eller riktiga pengar. Det är inte nödvändigt att göra inköp, men glöm inte att spelet är helt gratis och den enda inkomsten för utvecklare är pengarna du spenderar. Om du har en önskan att uttrycka din tacksamhet till dem, köp något.

Holidays kommer att ge nya uppgifter till spelet med temapriser. Butikens sortiment kommer att fyllas på med smycken och många varor kommer att finnas tillgängliga till rabatterade priser.

För att semesterinnehållet ska bli tillgängligt måste du komma ihåg att kolla efter uppdateringar då och då och då missar du definitivt inget.

Människor i alla åldrar kommer att njuta av att spela Exotic Farm, det finns ingen brådska eller grymhet i spelet. Att gå in i spelet garanterar positiva känslor för varje spelare.

Du kan ladda ner

Exotic Farm gratis på PC från länken på den här sidan.

Om du alltid har drömt om att odla på en tropisk ö, då är det här din chans, installera spelet nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more