Bokmärken

Evolution

Alternativa namn: Evolutioner

Online Game Evolution & ndash; gratis webbläsarspel. Detta är en unik möjlighet att komma in i världen efter katastrof, för att delta i sin väckelse. Game Evolution nätet & ndash; en ständig kamp för överlägsenhet tre element. Alla har länge känt gott och ont, liksom en neutral kraft för att upprätthålla balansen. Evolution ger dig på nätet möjlighet att göra val och bli en av parterna. Registrera Evolution kommer att göra dig en deltagare i spelet och öppna dörren till det okända världen i framtiden. Detta spel är installerat på en kraftfull server och därmed har ett bra pris. Men om du vill kan du installera på din dator klientdelen av spelet för att säkerställa en minskning av trafikflödet. Poängen, som de säger, & nbsp; sparsam. Evolution Online-registrering är tillgänglig för alla och är inte komplicerat eller problematiskt process. Skriv bara in din karaktärs namn, e-postadress, lösenord (upprepa det igen), koden från bilden och klicka på Registrera. Gå med i ett spel evolution gjort dig en fullständig invånare i den stora virtuella världen, där var och en av de stridande parterna kommer lockar honom. Inse vad är din själ och försöker att korrekt välja sin väg. & Nbsp;

Utvecklingen av online-spel innehåller ett antal scenarier för tecknet. De som strävar efter att militär ära, den direkta vägen till arenan. Det är här som det stora slaget. Med varje ny nivå, du känner desto mer tillfredsställande och Estsilon spel är mer intressant än den högre dina steg till den åtråvärda härlighet mäktig krigare. Stridssystemet med spelet är ur den vanliga dueller, grupp, kaotisk och Mixed Martial. Du kan delta i enkla och häst matcher. Men inte alla så kärleksfull och blodtörstiga rop strid. Det finns människor som drömmer om ett lugnt liv. Game Evolution tar hand om civila och erbjuder ett urval av många yrken. Om du inte vill tänka på kriget och har en av dem och ingenting kommer att hindra djupare i den ekonomiska aktiviteten. Med förvärvet av licensen, kan du bli en trollkarl, en smed, en läkare, jägmästare, gruvarbetare. Men detta är inte en fullständig lista över yrken. Tja, och en annan överraskning! För älskare av rastlösa spänning i spelet skapade en labyrint turnering. Din smak och känsla av risk kokande blod i mina ådror? Snälla! Gå dit!

När du har bestämt med familjen och ta ett sätt karaktären inte hammare ständigt sträva efter att förbättra sina resultat. Förresten, om bilden av tecknet. Det kan vara både manliga och kvinnliga. Liksom standard eller unikt. I spelet finns parametrar som kännetecknar våra hjältar: instinkt, skicklighet, styrka och hållbarhet. & Nbsp;

Spela Estsilon du i staden Oasis och de angränsande områdena. Du kan välja den gamla eller den nya skalet torget. Detta är hur man själv vill. Ändra tecken sker i enkäten. Platser i varje fall förblir desamma. Det är en arena, bank, regering, provisioner och valuta butiker, tempel, hus och befälhavarna på de beställningar, hyra butiken, marknaden mästare, bakvatten, tät skog, mörk grotta, monument och turnerings labyrint. Naturligtvis måste du räkna ut vad som är vad. Till exempel, Bank & ndash; Denna butik valuta besparingar, butiker för att köpa och sälja en mängd olika saker, och så vidare.

spela spelet online Evolution blir lättare, om du kan ta tag i en tillräcklig mängd guld eller spara spel euro. När allt kommer omkring, kommer de att ge en möjlighet att förvärva nödvändiga saker. Det finns några uppsättningar av saker: staten. saker som köps i butik; saker förbättras med modifierings; magiska; Resurser & nbsp; och gåvor. Som bara inte ingår i dessa kit! Detta vapen och rustningar och kläder, och artefakter och reliker, och örter, och flod presenter & nbsp; och mer.

för att förse sig med de nödvändiga saker, behöver du inte känna sig obekväm. På grund av dem, eller snarare genom sin närvaro, beror mycket. Vad tror du, är det möjligt att framgångsrikt genomföra striden utan bra utrustning? Logiskt, nej. Så försök att välja rätt saker och modifierings. & Nbsp;

För att spela spelet online Estsilon kan vara snabbt vänner, som du hittar här. Du har chansen att skapa sin egen Beställ eller gå med i en befintlig. För att göra detta, behöver du bara välja den mest lämpliga för dig.

Du kommer säkert att uppskatta fördelarna med spelet. Hennes färgstarka gameplay kommer att glädja dig och tävlingar som utförs av administrationen kommer att ge trevliga överraskningar. Om något är oklart, alltid kommer att behöva extra personal hjälp.

Lycka till er, kära skaparna av den nya världen! & Nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more