Dina bokmärken

Onda länder

Alternativa namn:

Evil Lands kan anses vara en av de bästa RPG:erna för mobila plattformar, även om den är placerad som en MMORPG. Detta är ett mycket vackert spel, definitivt ett av de bästa när det gäller grafikkvalitet och effekter. Karaktärerna är vältalade, musiken är trevlig och inte påträngande. I det här spelet kommer du att utforska den öppna världen, slutföra uppgifter och slutföra uppdrag ensam eller tillsammans med andra spelare.

Innan du spelar Evil Lands måste du välja en av tre karaktärsklasser.

Det finns tre klasser att välja mellan:

  • Warrior
  • Mag
  • Assassin

Du kan inte välja utseendet på hjälten, tyvärr är karaktärsredigeraren begränsad till att bara välja en klass.

Nästa, välj ett av de tre områdena på kartan och ge dig ut på ett äventyr.

Det är bara du som bestämmer om du står på det goda eller det ondas sida. Uppdrag du kan utföra ensam eller tillsammans med andra spelare. Efter att ha träffat främlingar som är fientliga mot dig under resan, gå med i striden, segrar ger dig en hel del erfarenhetspoäng.

Glöm inte att samla föremål som tappats av besegrade fiender. Din karaktär kommer att utrusta vapen och pansarpjäser bättre än de som automatiskt utrustas på dig när du plockar upp dem.

Om du dör kommer du att återuppstå i byn, som är den första när du flyttar till den valda platsen. På denna plats kan du få uppdrag från lokalbefolkningen, ibland leder de till några ganska intressanta uppdrag.

Här kan du också träffa andra spelare i din fraktion, deras plats är markerad på kartan med gröna markeringar. Du har möjlighet att be någon hjälpa till med ditt uppdrag genom att gå med dig. Eller tvärtom, hjälp dig själv om du blir tillfrågad om det.

Chat är tillgänglig för kommunikation med fraktionsallierade, med hjälp av vilken du kan få nya bekantskaper och vänner.

Utforska fängelsehålorna för att hitta de stora skatterna som är gömda där under skydd av mörkrets varelser. I varje fängelsehåla måste du besegra den lokala chefen, vilket kommer att vara mycket svårt att hantera ensam.

Världen är uppdelad i flera platser, för att besöka några av dem måste du nå en viss nivå. Om din nivå inte räcker till ännu, var inte avskräckt, du kan slutföra några fler uppdrag för att samla på dig den nödvändiga mängden erfarenhet. Men det finns en möjlighet att gå åt andra hållet, vandra på jakt efter motståndare och få erfarenhet för att besegra dem.

Spelet har en inbyggd butik. För valutan i spelet, och dessa är kristaller, som är mycket svåra att få tag på, och guld, kommer du att få möjlighet att köpa användbara föremål. Naturligtvis kan du köpa dem för riktiga pengar, men det är inte nödvändigt, vilket föremål som helst kan fås ändå, även om det tar längre tid.

Utvecklare uppdaterar regelbundet spelet, gör förbättringar och fixar buggar. Dessutom tillkommer ständigt nya uppdrag, vapen, rustningar och andra föremål.

Du kan ladda ner

Evil Lands gratis på Android genom att klicka på länken på den här sidan.

Börja spela just nu för att skydda den magiska världen från horderna av mörker som har fallit över den!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more