Dina bokmärken

Europeiska kriget 6: 1914

Alternativa namn:

European War 6: 1914 är en turbaserad strategi för mobila enheter om händelserna under första världskriget. Spelet är gjort i klassisk stil. Grafiken påminner om brädspel. Allt ser vackert ut, kartan är präglad. Röstskådespeleriet är gjort i klassisk stil. Musiken är väldigt energisk i den tidens anda, men kan vara tröttsam när man lyssnar länge. Om detta händer kan du enkelt stänga av musiken i inställningarna.

Första världskriget började när den tekniska utvecklingen fick ett stort genombrott. Mycket ny utrustning har dykt upp och vapen har utvecklats. Av en slump började många länder just i det ögonblicket slåss om inflytande i Europa.

Välj ett land att spela och försök leda det till seger i konfrontationen.

För att ditt uppdrag ska bli framgångsrikt måste du visa talangen hos en klok ledare, en begåvad ekonom och en sann strateg på slagfältet.

  • Ta hand om ekonomin och förse armén med förnödenheter
  • Utveckla teknik och skapa militär utrustning som fiender inte har
  • Engagera dig i diplomati, det är omöjligt att vinna en så storskalig konflikt utan pålitliga allierade
  • Få berömda generaler vid din sida
  • Förstör fiendens enheter på slagfältet och fånga territorier

Detta är bara en liten lista, den kan inte berätta allt om spelet.

Tips som utvecklarna lämnar kommer att hjälpa nybörjare att snabbt vänja sig vid kontrollerna, det är inte komplicerat och intuitivt här.

Moves görs i tur och ordning med fienden både under striden och när man rör sig på kartan. Avståndet en enhet kan förflytta sig i ett varv indikeras av hexagonala celler på kartan. Detta avstånd beror på vilken typ av enhet det är och på vilken väg den rör sig. Är det en väg blir avståndet längre eller tvärtom mindre om det är skog eller berg.

Effektiviteten ändras beroende på var enheten är placerad. Infanteri är mycket sårbart i öppna områden, och tunga fordon tar sig inte över svår terräng.

Kända generaler kan befalla dina arméer. Efter framgångsrika strider kan de förbättra sina färdigheter. Vilken av färdigheterna att utveckla är upp till dig. Varje general har sina egna unika talanger.

Här kommer du att se mer än 150 kända strider. Du kommer att få möjlighet att lära dig mer om historien om en av de största militära konflikterna genom tiderna. Tack vare spelet kommer du inte att förbli en utomstående observatör, utan kommer att kunna ta en direkt del i vad som händer eller till och med ändra resultatet av vissa händelser.

Du kan spela European War 6:1914 offline. Nätverksanslutning krävs endast under nedladdning och installation av spel.

Men om du vill konkurrera med andra spelare behöver du fortfarande internet.

Det finns en butik i spelet med användbara föremål. Du kan betala för köp med pengar eller spelvaluta.

European War 6: 1914 ladda ner gratis på Android med hjälp av länken på denna sida.

Installera spelet just nu för att vinna kriget som har påverkat många kontinenter och länder!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more