Dina bokmärken

Ethyrial: Echoes of Yore

Alternativa namn:

Ethyrial: Echoes of Yore är ett MMORPG-spel. Du kan spela på PC. Grafik i tecknad stil, 3d, detaljerad. Röstskådespeleriet gjordes av professionella skådespelare. Musiken är trevlig och tröttar inte ut dig med tiden.

Under spelet kommer du in i en värld som heter Irumesa. Detta är en farlig plats där fällor och fiender kan ligga och vänta vid varje tur.

Plotten är ganska komplicerad, vidareutveckling av händelser beror på dina beslut.

Innan du börjar spela Ethyrial: Echoes of Yore, välj en klass och anpassa din karaktärs utseende. Därefter måste du gå igenom ett litet träningsuppdrag där du kommer att introduceras till kontrollerna och du kan starta spelet.

  • Gå på en resa och utforska länderna runt
  • Förstör fiender
  • Sök utrustning och kraftfulla vapen
  • Lär dig nya slag och försvar
  • Slutför berättelseuppdrag och sidouppdrag
  • Hitta vänner i spelet med vilka det blir lättare att resa genom farliga platser

Detta är bara en kort lista över saker som väntar din karaktär i spelet. Allt annat kan du få reda på redan under passagen.

Roam runt i kungariket ensam eller med en grupp vänner. Alla territorier är inte lika farliga. En stad som heter Edriwin är imperiets huvudstad och en relativt säker plats, ju längre du kommer bort från huvudvägarna och huvudstaden, desto fler faror väntar dig längs vägen. Det är bättre att inte åka på långa resor ensam. Du kommer oundvikligen att stöta på en situation under spelets gång när din karaktär dör och endast närliggande följeslagare kan rädda värdefull egendom, utrustning och vapen som du kommer att ha med dig vid den tiden. Om huvudpersonen dör under en ensamresa kanske du inte hinner nå dödsplatsen i tid för att lämna tillbaka din egendom. Det finns en möjlighet att attackera andra spelare, men det är bättre att inte göra detta. I det här fallet tilldelas en belöning till huvudet av karaktären som begick brottet. Headhunters är tuffa killar som du bättre inte bråkar med, de är väl beväpnade och det kommer att bli svårt att vinna i sådana strider.

Du behöver inte tjata om vad du ska göra i spelet. Förutom huvudberättelsen finns mer än 100 uppdrag, cirka 10 fängelsehålor, räder, bossstrider och slutspelsutmaningar tillgängliga.

En sådan sort kan ge dig intressanta äventyr under många kvällar.

Om du är en ensamvarg och inte gillar att spela i sällskapet måste du i det här fallet ompröva dina åsikter. Spelet är designat för att göra det lättare att utföra uppgifter i sällskap med andra spelare. Bjud in dina vänner till laget eller gör nya bekantskaper under spelets gång.

Utöver den redan tillgängliga funktionaliteten dyker det ständigt upp nya vapen och dekorationer. Intressanta platser öppnas och spännande uppdrag läggs till.

För att inte missa något, kolla in ofta efter uppdateringar, utvecklarna försöker göra spelarna nöjda och göra spelet ännu mer intressant.

Ethyrial: Echoes of Yore gratis nedladdning på PC, tyvärr fungerar inte. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller på utvecklarens webbplats.

Installera spelet nu och ge dig ut på äventyr!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more