Dina bokmärken

Escilon

Alternativa namn: Escilon

Escilon är ett webbläsarspel som är tillgängligt för användarnas publik gratis. Detta är ett originalt MMORPG-spel (historisk genre). Projektet skiljer sig kvalitativt från de nuvarande onlinespelen, eftersom skaparna tog sig besväret med att eliminera olika brister. Kära spelare, Escylon kommer inte bara att lockas av en intressant legend, utan också av nyckelfunktioner som trevligt kommer att överraska och glädja dig. När du kommer in i grottmännens värld får du möjlighet att utvecklas och flytta in i nya världar, där därmed stora, frestande utsikter öppnar sig. Således verkar du följa från det förflutna in i framtiden och känner på dig själv livets charm och komplexitet i olika tidpunkter.

systemkrav för spelet är minimala. Windows (XP, Vista eller Windows 7) måste vara installerat på din dator. Du behöver också ett ljudkort, tangentbord och mus för att spela. Om du har en internetanslutning kan du registrera dig och börja spela spelet Escylon online.

Escilon online-registrering kommer att göra dig till en invånare i stenåldern. Du behöver inte ladda ner klientprogram. Registrering av Escylon är en enkel och snabb process. Du behöver bara registrera ett nytt tecken genom att spela in följande data:

 1. Du måste ange en inloggning - kom med ett originalnamn för din karaktär
 2. Ange kön (man eller kvinna)
 3. Skriv ner din e-postadress men bara din riktiga!
 4. Ange ditt lösenord, försök att ta fram mer pålitliga
 5. Ange ditt födelsedatum

Efter att du har fyllt i registreringsformuläret återstår det att trycka på knappen Logga in och spelet Escylon online blir tillgängligt för dig. Känn sanningen om de stora och förstå sanningen om de hänsynslösa. Vilket skulle vara lämpligare för din natur? Onlinespel Escylon hjälper dig att ta reda på det.

För att förstå hur Escylon ska spela måste du först ta en utbildningskurs på Bonfire. När du har slutfört denna uppdrag tjänar du en stat boost-poäng plus några användbara saker. När du förstår spelets mekanism kommer du att kunna besöka alla tillgängliga platser. Escilon onlinespel inkluderar både markplatser och underjordiska platser.

Overground är fastlandet, öar och hav, och underjordiskt är en labyrint. På alla platser kommer det att finnas en mängd olika djur, från vilka resurser periodvis faller bort, som bör hämtas. Eftersom du måste skapa allt i spelet själv, kommer de resurser som har fallit ut att vara användbara för att skapa salvor, göra kläder och vapen. Men vi kommer att titta närmare på det senare.

Så, vi räknade ut var spelet spelas. Vilka huvudsakliga livsmiljö är grottbyn. Följande platser finns här:

 • Bonfire
 • Riding Chief's Cave
 • Spirit Cave
 • Cave of Masters
 • Battlefield
 • Antistes hytta
 • Trade Altar
 • Temple of Opifex
 • Cave of Ice
Förutom ovanstående platser har du tillgång till fiskebyn, där du kan köpa en båt, samt fullfölja en uppdragsuppgift.

För att spela Escylon måste du välja hur du vill se din karaktär. I online-spelet Escylon finns det krigare och magiker. De har distinkta egenskaper och färdigheter. Huvudparametern för en krigare är fysik. Du måste också ta hand om att väcka ilska och fingerfärdighet. Trollkarlar betonar intelligens. Dessutom måste du se till att med ökningen i nivåer kan du sätta på dig de nödvändiga magiska föremålen.

Som redan nämnts skapar du nödvändiga saker själv. Escilon är en ständig kamp för överlevnad och naturligtvis kommer du inte överleva i den här världen med dina bara händer. Det finns bara många resurser, men efter att ha fått något måste du förfina det innan det blir en användbar sak. I detta onlinespel tillhandahålls följande resurser: olika växter, svamp, rötter, stenar, grenar samt de som föll från djur. Du kan bara använda dem efter att ha identifierats i Spirits Cave. Efter identifiering kan du till exempel göra en salva (om du känner till receptet), utbyta resursen mot något mer användbart eller helt enkelt äta den och öka denna statistik.

Det finns också en valuta i spelet - Shells. Men du kan tjäna pengar genom att handla med samma resurser eller genom att behärska ett yrke. Om du gillar fredligt arbete, bli en shaman eller en mästare. I detta fall kommer dina tjänster att vara välbetalda.

Men skaparna tog hand om stridssystemet. Delta i gruppstrider med andra spelare och djur, liksom bara i dueller. Ditt vapen kommer att vara stenar, knivar, yxor, pinnar, klubbar. Vilken kamp du än går in, sträva alltid efter seger! Stig med tillförsikt till toppen av berömmelsen och få den erfarenhet som är så nödvändig för att fortsätta din ytterligare väg.

Basiskt sett består online-spelet av att slutföra uppdragsuppgifter. Allt börjar med den första Campfire-uppdragen som erhållits från Virtus. Ytterligare uppgifter du kommer att ta från gubben Antistes. Ju längre du spelar, desto fler uppdrag. Med varje nivå blir de mer intressanta och varierade.

Så för nivåerna, spela online-spelet Escylon, du kan flytta från en era till en annan. Och varje nivå har sina egna fördelar och funktioner. Till exempel för magiker beror mängden mana per enhetsenhet på nivån. Krigare upp till femte nivå kan kalla instruktörer och befälhavare för strejker eller undvikelser på slagfältet. Ett drag på den fjärde nivån är möjligheten att öka yrkeskunskapen på den. För att passera och utvärdera alla dessa extraordinära nivåer, njuta av atmosfären i den antika världen, göra en fascinerande resa genom erorna, allt detta och mycket mer erbjuds dig av online-spelet Escylon.

registreringar i spelet Escylon är tillgängliga för alla. Denna mystiska värld är redo att ta emot dig! Välkommen till spännande virtualitet! Låt spelet säkert ge dig mycket glädje!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more