Dina bokmärken

ESCAP Frome Tarkov

Alternativa namn: Fly från Tarkova, fly Frome Tarkov

Igra fly från Tarkov eller fly från Tarkova.

Izdatel och utvecklaren fungerar som en person Battlestate Games Studio har meddelat att spelet Escape from Tarkov kommer att släppas i MMORPG-genren, Arcade / Åtgärd 2 förmodligen. 06. 2016 Även känd funktioner i spelet och historien av produkten, och fans av militära simulatorer gnugga händerna i väntan på den nya. Toy lovar många innovationer och unika egenskaper. Förutom de stora öppna globala aktörer förväntar sig fulla realism om vad som händer genom ett speciellt utvecklat ytterligare moduler MMO. Vi kan säga att spelarna måste ladda ner Escape from Tarkov unikt spel där sammanflätade stort vardagsrum världen, mest populära genrer, förmågan att interagera med miljön och absorbera skript.

Iskusstvo överleva.

Gde något de ryska vidderna förlorade spökstad Tarkov. När han var en välmående och full av liv, och nu endast vinden går dess gator röra elledningarna, jaga papperslappar och skära av gamla affischer. Vid stopp står stilla övergivna fordon och fordon parkerade på huset. Hus mer påminner om de tomma rutorna med trasiga fönster och krossade innanför murarna. Fabriker inte surr, inte ringer spårvagnar, inte bullriga publiken rusar för att anställa folk.

V detta tom stad lanserade militära aktioner två rivaliserande militära organisationer: FN på den del av västvärlden och de ryska väpnade styrkorna. Men även utbildade för att överleva i alla miljöer soldater kommer inte att bli lätt att hantera situationen på denna fruktansvärda plats. Spelare måste hitta en väg ut Tarkova förblir levande när döden kan inträffa från en rad olika skäl:

  • Mnogochislennyh raneniy
  • Otravleniya radiatsiey
  • Raznyh bolezney

U du inte kommer att ha en svag motståndare, som på gränsen till testmöjligheter, så var beredd på att ladda ner Flykten från Tarkov, som ett sätt att bevisa för mig själv att många timmar spenderade för andra spelprodukter, inte förspilld. Varje jobb-quest närmare att finna en väg ut ur en främmande stad. Samtidigt får du lära dig hela historien Tarkova med sina hemligheter, som kommer att vara till nytta för passage av framgång. Ingen ögonblick inte störande från realistiska bilder. Figurer interagerar med miljön, med hjälp av dess fördelar för sina egna syften. Skiftande väderlek och tid påverkar färd med att göra striden, och karaktären beter sig i enlighet med sitt tillstånd av graden av skada, hälsa, atmosfärisk påverkan.

Sovershenstvuem hjältar.

Geroy ständigt utvecklas i fyra riktningar:

  • Umstvennom
  • Fizicheskom
  • Prakticheskom
  • Boevom

Poluchennye kunskap kommer att vara användbar i underrättelseverksamhet, anfallet mot fientliga mål, forskningsexpeditioner, handel, gemensamma uppdrag, med intercept och samla resurser. Alla kan specialisera sig på vissa färdigheter, men det är nödvändigt att utveckla den. Utvecklingen i spelet, och den ekonomiska sidan. Bortsett från det faktum att spelarna bryts vid en auktion de behöver resurser, är det möjligt att gå till loppmarknaden för att utbyte av varor, samt initiera sin egen handel med underordnade. Bland annat kan spelarna delta i spionage, behandling, produktion och optimering av vapen, forskning och andra negativa åtgärder för att bidra till att uppnå huvudmålet. Antag att före utgivningen av Escape from Tarkov på datorn är ett par månader för att delta i stängd beta test är inte för sent att registrera. Detta är ett utmärkt tillfälle att lära sig historien från insidan innan de andra.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more