Dina bokmärken

Era av magiska krig

Alternativa namn:

Era of Magic Wars är ett turbaserat strategispel som utspelar sig i en fantasivärld. Du kan spela på mobila enheter som kör Android. Grafiken är färgstark, ganska detaljerad, påminner om spel från 90-talet. Spelet låter bra, musikvalet kommer inte att irritera även om du spelar länge.

Många fans av klassiska spel kommer att märka likheter mellan Era of Magic Wars och den tredje delen av Heroes of Might and Magic. Du har möjlighet att spela en av de mest populära turbaserade strategierna på din smartphone eller surfplatta.

Gränssnittet har gjorts om något för att göra det lättare att använda på pekskärmsenheter, men det är fortfarande enkelt och intuitivt. Nybörjare kommer snabbt att kunna vänja sig vid spelet tack vare tipsen.

Under spelet har du något att göra:

  • Utforska en värld gömd i krigets dimma på jakt efter mineralfyndigheter och magiska artefakter
  • Bygg alla nödvändiga byggnader i städerna, så att du får möjlighet att fylla på dina trupper med starka krigare
  • Lär dig nya trollformler och förbättra dina attack- och försvarsfärdigheter
  • Samla ett team av oövervinnerliga fighters
  • Kämpa mot fientliga varelser och rivaliserande enheter för kontroll över territorier
  • Rekrytera nya hjältar så många som behövs för att slutföra uppgifter
  • Kämpa mot andra spelare online

Dessa är huvuduppgifterna som väntar på dig i Era of Magic Wars på Android.

Spelet har flera kampanjer som du kan gå igenom en och en. Svårighetsgraden ändras när du utvecklas. Uppgiften involverar inte alltid förstörelse av alla fiender, läs målen för uppgiften så kommer du att kunna vinna.

Som i originalspelet kommer du här att kunna göra ett val samtidigt som du hittar resurser för att skaffa erfarenhet eller guld. Detta är bekvämt, behoven varierar vid olika punkter i spelet.

När du utvecklar staden, avgör vilka byggnader som har högre prioritet. Vissa byggnader låter dig öka mängden resurser som tas emot varje tur, andra kommer att göra det möjligt att rekrytera nya soldater till din armé.

Rörelse på kartan, såväl som strider, sker i ett steg-för-steg-läge. I en sväng kan hjältar flytta en viss sträcka. Försök att inte flytta för långt från dina städer om det finns trupper från den motsatta sidan i närheten, eller lämna en stark garnison i städerna som kommer att kunna avvärja en eventuell attack.

Slagfältet är uppdelat i åttakantiga celler. Varje typ av stridsenhet kan flytta ett visst antal celler. Det är möjligt att välja: attackera, avancera över fältet, vänta eller försvara. Det är inte alltid nödvändigt att attackera snabbare, ibland är det bättre att vänta, men om dina trupper skadas på avstånd, till exempel av bågskyttar, tveka inte.

Playing Era of Magic Wars kommer att bli svårt; du kan besegra överlägsna fiendestyrkor med förstärkare som du kan köpa i spelbutiken. Där säljs förutom förstärkare sällsynta artefakter och andra användbara föremål. Du kan betala för köp med valuta i spelet eller riktiga pengar.

Era of Magic Wars kan laddas ner gratis på Android genom att följa länken på denna sida.

Börja spela nu om du gillar turbaserade strategispel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more