Dina bokmärken

Erövringens era

Alternativa namn:

Era of Conquest är ett intressant onlinestrategispel som kan spelas på enheter som kör Android. 3D-grafik är av utmärkt kvalitet, vilket gör att spelet ser ut som en modern tecknad film. Röstskådespeleriet håller hög kvalitet, musiken är glad och positiv.

Det här spelet är unikt på så sätt att du i den vidsträckta världen som beskrivs i det kan möta karaktärer från en mängd olika legender. Föreställ dig kung Arthur i spetsen för riddarna av det runda bordet i konfrontation med det stora romerska riket och detta är bara ett exempel, ingenting är omöjligt här.

För nybörjare som precis har bekantat sig med genren militära strategier, har utvecklarna förberett ett träningsuppdrag med tips. Gränssnittet är enkelt och extremt bekvämt, så det blir lätt att vänja sig vid det.

Efter detta kommer spelare att ha den svåra processen att välja vilken av fraktionerna som presenteras i Era of Conquest du vill spela som. Varje sida har sina egna styrkor. Läs beskrivningen och bestäm vem som passar din spelstil bäst.

Nästa kommer du att ha många viktiga saker att göra:

  • Skicka spaningstrupper för att utforska områdena runt bosättningen
  • Få de resurser du behöver för att skapa en stark armé och bygga allt du behöver i staden
  • Kämpa mot många fiendens enheter för kontroll över länderna
  • Utveckla kompetensen hos dina befälhavare och soldater i enlighet med din valda strategi
  • Uppgradera vapen, rustningar, belägringsmotorer och defensiva strukturer
  • Besegra andra spelare och nå toppen av rankningstabellen
  • Använd diplomati för att skapa allianser

Denna lista innehåller de viktigaste aktiviteterna som väntar på dig i Era of Conquest på Android.

I början av spelet kommer det att vara ganska enkelt, utvecklarna gjorde det medvetet så att det är lättare för nybörjare att göra framsteg och tävla med erfarna spelare.

Att spela Era of Conquest är intressant, eftersom segern här är vunnen av en mer begåvad befälhavare, som till och med kan bli en ny spelare.

Regelbundna besök i spelet kommer att belönas med dagliga gåvor.

Era of Conquest är under aktiv utveckling. Under semestern kommer alla att ha möjlighet att delta i temaevenemang och vinna unika priser. För att inte missa något intressant, låt spelet få uppdateringar automatiskt.

I spelbutiken kan du köpa nya designstilar och andra produkter från sortimentet. Betalning accepteras i spelvaluta eller riktiga pengar. Genom att spendera pengar kommer du att stödja utvecklarna och uttrycka din tacksamhet. Du kan spela utan kostnad, eftersom butiken inte har resurser eller hjältar som påverkar spelbalansen.

Era of Conquest kräver att din enhet är ansluten till internet under hela spelet, eftersom det är ett strategispel för flera spelare.

Era of Conquest kan laddas ner gratis på Android genom att följa länken på denna sida.

Börja spela just nu för att resa till en magisk värld och delta i otroliga strider!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more