Dina bokmärken

Insvept

Alternativa namn:

Enshrouded är ett action-RPG-spel som du kan spela på PC. Optimeringen är bra, eftersom kraven på datorn är ganska blygsamma. Spelare här kommer att se högkvalitativ 3D-grafik. Röstskådespeleriet är realistiskt, musiken tröttnar inte även om du spenderar mycket tid i spelet.

Under spelet transporteras du till kungariket Ember Vale. En gång var det en fantastiskt vacker, fridfull plats, men huvudpersonens förfäder, som försökte få obegränsad magisk kraft, rubbad balansen och släppte ut en pest i världen. Detta ledde till civilisationens död.

Att överleva i en förstörd värld kommer inte att vara lätt:

  • Utforska kungariket på jakt efter användbara föremål och tekniker
  • Bygg ett hus där din karaktär bekvämt, säkert kan vila och få styrka
  • Skapa och uppgradera utrustning och vapen
  • Vinn mot monster
  • Utveckla dina kampfärdigheter och hitta din kampstil

Att resa genom världens ruiner är ingen säker aktivitet. Var beredd på att möta läskiga varelser som inte alltid är möjliga att hantera första gången. Det finns mycket att slåss om och för var och en av fienderna måste du hitta rätt taktik. Stridssystemet är avancerat, arsenalen av tekniker är enorm. Hoppas inte på att besegra motståndare med ett enkelt anfall. Lär dig kampsport. Använd kullerbyttor och hopp för att undvika fiendens vedergällningsattacker. Monster är starkare än din karaktär och vart och ett av deras slag kan vara det sista. Lär dig hur du använder magiska trollformler under strid. I vissa situationer orsakar magi enorm skada eller kan skydda mot döden.

Mycket beror på utrustningen och vapen du använder.

Under att utforska kungarikets territorium kommer det att vara möjligt att hitta vapen som hjälper huvudpersonen att bli en oövervinnerlig krigare. All utrustning är uppdelad i graderingar, de sällsynta föremålen kallas legendariska. Detta är det bästa vapnet som kan hittas i spelet.

Ta reda på vad som ledde till världens död genom att söka efter fragment av information under dina resor.

Ta upp byggandet. Begränsa dig inte till ett hus, bygg en hel stad med verkstäder och gator. Varje byggnad kan designas in i minsta detalj och till och med välja vilka möbler som ska finnas inuti.

Det är möjligt att spela med vänner. Bjud in upp till 16 andra spelare att spela. Att arbeta tillsammans kan göra det mycket lättare att lyckas i spelet. Det kommer att finnas möjlighet att separera uppgifter och slutföra uppgifter snabbare. Men förvänta dig inte en lätt resa, spelet anpassar sig efter antalet spelare och fiendernas styrka förändras.

Playing Enshrouded kommer att tilltala inte bara RPG-fans. Handlingen kan hålla dig engagerad länge. Det finns många olika typer av aktiviteter, alla kommer att hitta något att göra. Det kan vara byggandet av en metropol eller ändlösa strider med horder av onda monster.

Enshrouded nedladdning gratis på PC kommer tyvärr inte att fungera. Du kan köpa spelet på Steam-plattformen eller på utvecklarnas officiella webbplats.

Börja spela just nu för att försöka hjälpa post-apokalypsvärlden att bli sig lik igen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more