Dina bokmärken

Imperier och pussel

Alternativa namn:

Empires Puzzles är ett spel med en ovanlig kombination av genrer. Detta är ett match 3-pussel kombinerat med ett RPG. Här hittar du färgglad grafik i tecknad stil och bra röstskådespeleri.

Spelet är intressant eftersom det inte bara är att lösa tre-i-rad-pussel.

Mycket fler uppgifter:

  • Samla hjältar för din armé
  • Ta hand om att befästa slottet
  • Skapa vapen som är oöverträffade på slagfältet
  • Leva upp din armé
  • Hämta resurser
  • Besegra dina fiender i PvP-strider

Alla dessa uppgifter gör spelet mycket mer intressant. Du måste lösa pussel och detta hjälper till att nå framgång i andra aktiviteter.

När du börjar spela Empires Puzzles, försök att hantera dina resurser på ett klokt sätt, först och främst måste du sammanställa ett team av krigare och åtminstone minimalt utrusta ditt slott som heter Stronghold.

När erfarenheten ökar kommer krigarna att bli mer och mer kraftfulla, och slottet kommer att förvandlas till en ointaglig fästning. Detta gör det lättare att vinna på slagfältet med hjälp av speciella färdigheter.

Kampsystemet i spelet är ovanligt. För att vinna måste du lösa tre-i-rad-pussel på ett speciellt sätt för att slutföra uppgifterna som du tilldelats.

Ju starkare armén blir, desto lättare är det att vinna. Utvecklingen av slottet är också fördelaktigt, det öppnar möjligheten att göra kraftfullare vapen för dina krigare. Dessutom kommer konstruktionen av vissa strukturer att göra det möjligt att använda otroligt kraftfulla bonusar under striden, utan vilka det kan vara mycket svårt att besegra fiender.

För slottet, såväl som för rekryteringen av armén, kommer du att behöva mycket resurser, du kan få dem, men för detta måste du gå igenom många strider. Allt i spelet är alltså sammankopplat och för framgång är det nödvändigt att hitta en balans genom att utveckla allt gradvis.

När du är stark nog kan du pröva lyckan i onlinestrider med andra spelare. Detta kan vara mycket svårare än vanliga strider, eftersom du kan stöta på en fiende med en betydligt högre nivå och erfarenhet än du själv. Men misströsta inte över resultatet av striden, kanske till din fördel om du planerar varje steg. Ha inte för bråttom i dessa fall, eftersom du kanske inte märker de vinnande kombinationerna när du har bråttom.

Men det är inte nödvändigt att slåss mot alla spelare. Ibland är det bättre att skapa en allians eller gå med i en befintlig för att besegra otroligt starka titaner tillsammans. Men för att inte svika andra spelare måste du försöka ständigt förbättra dina färdigheter.

För att gå in i spelet och slutföra dagliga uppgifter kommer utvecklarna att belöna dig med värdefulla priser.

Tack vare spelbutiken kommer du att ha möjlighet att fylla på dina resurser, köpa kraftfulla vapen eller hjältar till din armé. Köp kan göras både för valuta i spelet och för pengar. Butikens sortiment uppdateras varje dag.

Du kan ladda ner

Empires Puzzles gratis på Android här genom att klicka på länken på den här sidan.

Börja spela nu för att bygga ett slott med den mäktigaste armén i fantasivärlden!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more