Dina bokmärken

Elsword

Alternativa namn: Elsvords

& nbsp;

Elsword nätet & ndash; är ett multiplayer gratis online RPG faytingovaya spel med en två-dimensionell grafik i stil med anime. Online spel Elsword har gamepad stöd, det vill säga, det kan spelas med en joystick. I det här spelet kan du bli en legend, vinner segrar över sina motståndare!

För att spela detta spel, måste du Registrera Elsword. Till att börja med måste du gå till spelet webbplats och ladda ner spelet klienten genom Pando Hämta manager.

De nödvändiga systemkraven.

Operativsystem: Windows 2000 / XP,

Processor: P3 800 Hz & nbsp; eller & nbsp; P4 2. 7GHz,

Minne: RAM 256M & nbsp; eller & nbsp; RAM 512MB,

Hårddisk: 1,3 GB - 2 GB ledigt utrymme eller mer,

Video: GeForce MX400 (32M) & nbsp; eller & nbsp; GeForce FX5700 / ATI Radeon 9600 (128M),

DirectX: 9. 0C 2006 augusti eller högre. NET Framework 2. 0 eller 9. 0C 2006 augusti eller högre. NET Framework 2.

Genom att installera spelet klienten, följer du installationsinstruktionerna (installations detalj målade på hemsidan menyn & laquo; Game & raquo;). Efter avslutad installation och komma in i spelet, ange ditt användarnamn och lösenord. Denna egen registrering i spelet Elsword slutar och du kan börja spela! & Nbsp;

Elsword online-spel erbjuder tre spelkaraktärer: Elsword, Aisha och Rena.

Elsword - är en mästare på svärdet och de stora slagsmål i närstrid. Hans snabba svar, men dåligt skydd mot magiska attacker. Från att leka med Elsword Knight basklass och når upp till 15-nivå, kan han välja mellan en klass Sword Knight and Magic Knight. Men detta är inte gränsen, det kommer att fortsätta att utvecklas till högre nivåer av & hellip;

Aisha & ndash; en förtrollerska. Det är specialiserat på striderna på lång räckvidd och kan slå flera mål samtidigt. Alla dina förmågor, drar den mot väder och vind. Starta uppspelnings onlinespel Elsword till basklass Magician och når upp till 15-nivå, kan den välja mellan klassen och Dark Mage Hög Mage. Vidare fortsätter den också att utvecklas till högre nivåer av & hellip;

Rena & ndash; Denna skytt som föredrar en båge och pil. Att ha en nära relation med naturens krafter, har den förmågan att förbättra magiska attacker. Börjar spela spelet Elsword Online Ranger basklass och når upp till 15-nivå, kan den välja mellan klass och Combat Ranger prickskytte Ranger. Vidare, liksom Elsword, Aisha, fortsätter den att utvecklas till högre nivåer av & hellip;

Spelet Elsword Online är en möjlighet för var och en av karaktärerna att utveckla sina färdigheter och klasser. Här skicklighet träd systemet. För varje ny nivå av skicklighet ges två-punkt, och som har 5 färdighets-poäng, kan din karaktär öppna tillgång till en ny uppsättning färdigheter. Skador orsakade av förvärvade färdigheter ökar avsevärt från nivå till nivå.

Det här spelet har i sin arsenal, kläder, utrustning och kosmetiska tillbehör som kan användas tecken.

Elsword nätet har en hel del intressanta och spännande uppdrag som befinner sig i den djupaste fängelsehålor. Förutom uppdragen din hjälte kommer att delta i spännande PvP-strider, och utföra jobbet quest, som öppnar med utvecklingen av hjälten. Men det finns en varning, vissa platser i spelet, kommer du behöver skicka några gånger. Den är gjord speciellt för att spelare skulle ännu inte uppfyller alla uppgifter i ett område kan inte gå till en annan. Men belöningen för att slutföra uppdrag är tillräckligt generöst.

Din hjälte kan gå i alla terränger, men att genomgå särskilda uppdrag han behöver för att nå en viss nivå. Komplexiteten i uppgiften beror på vilket skede av passagen av din hjälte är. Mer komplexa uppdrag utfärdas endast efter enkel.

Det bör noteras att det finns väl genomfört, inte bara realistiska ljudeffekter och visuella effekter. I Elsword kommer att spela trevligt!

Vid slutet av översynen, jag vill tillägga att spelet ger en ganska bra intryck tack vare sin briljans. Vill du kolla? Elsword registrering kommer att ge möjlighet.

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more