Dina bokmärken

Elite farligt

Alternativa namn: Elit Farligt

Game Elite Dangerous space simulator.

The erövrandet av rymden är människans dröm, som inte kommer att gå ut i livet under en mycket lång tid. Självklart skickar vissa länder sina skepp till jordens bana, studerar månens och Mars-ytan, använder satellit för att förutsäga vädret, övervaka sina grannar och utföra många andra operationer. Det här är dock barnsligt knuffat jämfört med vad Elite Dangerous-spelet erbjuder till rymdsimulatorn. Det utvecklades av företaget Frontier Developments, som utlämnade publikationen Frontier Developments. Den släpptes under vintern 2014 och den senaste uppdateringen var våren 2017. Det är också nästa Elite-serie, men mycket avancerad när det gäller teknik.

Börja spela Elite Dangerous-spelet kommer en erfaren spelare att märka mycket gemensamt med tidigare versioner. Det viktigaste som har bevarats är möjligheten att surfa på de stora territorierna. I det här fallet beslutade utvecklarna att inte knyta spelaren till sådana konventioner som val av yrke. Egentligen, även om de tillhandahålls här, men de är mycket villkorliga. När som helst kan du omkonfigurera skeppet och göra något ovanligt i den valda rollen om det är mer lönsamt i den här situationen

Genom törnen djupt i galaxerna

Efter önskan att ladda ner Elite Dangerous införlivades, får nybörjaren ett fartyg och 1000 monetära krediter. Det här är det enda du behöver för att starta en karriär:

  • Trader
  • Pirata
  • Forskare
  • Jägare Bakom Head

Men som redan nämnts, att vara en pirat och se ett skadat främmande skepp, behöver du inte slutföra och råna det. Du kan hjälpa till att återställa sina funktioner, dela mat och bränsle, med återkomsten av hans stöd. Detta gör det möjligt att du inte ständigt tänker på din roll, utan bara handlar efter omständigheter och njuter av spel.

I den öppna världen finns det cirka 400 miljarder. stjärnsystem, så det kommer att ströva var. Otaliga planeter är unika i natur och resurser. Genom att utforska dem kan du hitta stora mineraltillförslagen och börja gruva dem. Kämpa med konkurrenter är oundvikligt. Även om expanserna av stora, men de misshandlade banorna inte är så många, och ännu mer studerade planeterna, vilket flock villiga att vinna. Alla dina handlingar har konsekvenser. Till exempel gör det bra ekonomiskt, en dag blir du en monopolist och du kommer att kunna påverka den externa marknaden. Detsamma gäller för politik som har mer militär makt, han reglerar bollen.

V Elite Dangerous kan spelas genom att välja ett av 3 lägen:

  • Mass Online;
  • En kooperativ grupp av spelare team för att manipulera utanför onlinevärlden,
  • Single är ingen direktanslutning med andra spelare.

Du kan fortfarande välja en av de galaktiska krafterna och svära trogen mot henne. Ju högre din status desto mer kan du själv påverka sina beslut. Överst i regeringen utfärdar regelbundet en uppgift för vem att attackera, vem att förstöra, med vem att börja förhandlingar och så vidare. Genom att lyda och uppfylla kraven får spelaren i sin tur värdefulla bonusar.

V Elite Farlig alla som väntar på konstant äventyr och obegränsat handlingsalternativ. Spelarna själva kontrollerar vad som händer kring dem, vilket påverkar det bästa av deras styrka, yrke och rang. Här kommer alla att hitta en plats för handlare, prospektörer, politiker, militärer, fria legosoldater, pirater och andra yrken. Utveckla dina fartyg, ge dem nya funktioner och förmågor. Utrusta med ett vapen, för att ens en fredlig näringsidkare behöver ibland försvara sig. Leta efter allierade och sluta fredfördrag, starta krig och agera som en sändebud.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more