Dina bokmärken

Elderand

Alternativa namn:

Elderand är ett klassiskt plattformsspel med RPG-element. Du kan spela på PC. Pixel 2d-grafik i stil med 90-talet, röstskådespeleri, såväl som urvalet av musikaliska kompositioner, liknar klassiska spel.

Spelvärlden är helt handritad. Under skapandet av dessa dystra landskap och läskiga monster inspirerades utvecklarna av Howard Lovecrafts verk, så spelet visade sig vara väldigt dystert och stämningsfullt.

Management kommer inte att orsaka svårigheter för erfarna spelare. För de mindre erfarna finns det en kort handledning innan du startar spelet.

Huvudpersonen kommer att få ett riktigt krig med monster i en läskig värld.

Arsenalen av vapen som kan användas är imponerande:

  • Yxor i olika former och storlekar
  • Dödliga svärd både korta och stora tvåhands
  • Ringande piskor
  • Swift Dolk
  • Långdistansbågar

Och även magiska stavar med destruktiva krafter av olika element.

Trots att spelet ser ut som ett enkelt plattformsspel har du ett riktigt RPG framför dig, om än i en tvådimensionell värld.

Playing Elderand kommer att bli intressant inte bara för att nå finalen. Du kan njuta av att utforska varje hörn av den stora spelvärlden. Besök alla fängelsehålor och gömda platser. Hitta det dödligaste vapnet och lär dig hur du använder det i strid.

Varje vapen har både styrkor och svagheter. Till exempel skjuter bågen långt, men om fienderna kommer nära blir det svårt att slå tillbaka med den.

Förutom vanliga monster väntar svåra bosskamper på dig. Dessa är de mäktigaste fienderna i spelet, alla kommer inte att kunna besegra dem första gången. En direkt attack är inte den mest effektiva metoden att slåss. Experimentera med olika taktiker.

Som i alla RPG i det här spelet, kan du förbättra parametrarna för huvudkaraktären och ändra hans utseende. Välj det utseende du gillar. Bestäm vilken av parametrarna du behöver utveckla. Det är upp till dig att bestämma om huvudpersonen ska bli en oöverträffad bågskytt eller hugga fiender i bitar med yxor.

Förutom den uppenbara kampen med fiender, utgör terrängen också en fara. Var mycket försiktig så att du inte hamnar i en av de många avgrunderna och akta dig för turbulenta floder som du inte kommer att kunna ta dig ut ur.

Under resan kommer karaktären att behöva hoppa, springa och klättra på vertikala väggar mycket. Ett slarvigt drag och du måste gå en del av vägen igen.

Spelet riktar sig främst till fans av klassikerna och låter dig spela ett riktigt modernt RPG, men i formatet av ett retroplattformsspel. Alla borde prova det, klassiska spel har sin egen charm och du kanske gillar det här formatet.

Elder och ladda ner gratis på PC kommer tyvärr inte att fungera. Du kan köpa spelet genom att besöka Steam-portalen eller utvecklarens webbplats. Spelet kostar inte för mycket och säljs ofta med rabatt, så om du önskar blir det inte svårt att spara pengar vid köp.

Börja spela just nu och rädda invånarna i den tvådimensionella världen från det onda!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more