Dina bokmärken

Elden Ring

Alternativa namn:

Elden Ring är ett annat RPG-spel från Dark Souls-universum. Grafiken är traditionellt berömvärd, speciellt de läskiga cheferna. Soundtracket har förbättrats, nu har varje plats sitt eget musiktema, vilket bidrar till att skapa rätt atmosfär.

Traditionellt för RPG-genren är din uppgift att förbättra dina stridsfärdigheter och utveckla din hjälte på alla möjliga sätt. För detta finns en enorm öppen värld tillgänglig med många platser, inklusive dolda, som du måste arbeta hårt för att hitta. Du bör inte fokusera på passagen av huvudberättelsekampanjen. Det är bättre att spela långsamt. Världen är välutvecklad och varje hörn av den förtjänar spelarens uppmärksamhet. Även i ytterkanten av kartan kan du hitta intressanta uppgifter med lokala chefer.

Berättelsen börjar med förstörelsen av Eldens ring, tack vare vilken fred och välstånd rådde i kungariket. Din uppgift är att återmontera ringen för att stoppa förstörelsen och återställa kungariket till dess forna glans.

Förutom huvudhistorien finns det många ytterligare uppgifter i spelet. Det finns intressanta bland dem, men det finns också enkla, som att leverera ett föremål skyddat av fiender eller något liknande. I det här fallet är det inte alltid nödvändigt att förstöra vakterna, ibland kan du snabbt rycka ett föremål och omedelbart gömma dig. Även om strider inte bör undvikas för att få mer erfarenhet.

Vapen i spelet en stor variation:

  • Dolkar
  • Swords
  • Hammare
  • Axes
  • Spears
  • Bows
  • Stab
  • Heliga sigill

Detta är bara en kort lista. Till exempel finns det bara flera typer av svärd i spelet, från katanas till enorma tvåhandssvärd.

Kampsystemet är ganska intressant för varje typ av vapen, det finns ett antal knep.

Att spela Elden Ring kommer inte att bli lätt. Fiender är smarta och starka i det här spelet. De kommer att överösa dig med ett hagl av slag med hjälp av kombinationer och är bra på att undvika medan de manövrerar på slagfältet.

Kartan är verkligen enorm. Att gå skulle vara för tröttsamt och långt, för att göra denna uppgift lättare kommer du att ha en häst med det ovanliga namnet Torrent till ditt förfogande. För att öppna en ny plats på kartan måste du leta efter speciella pelare som gör att du kan skingra krigets dimma.

Du kan slåss utan att gå av sadeln, men i det här fallet kommer en stor arsenal av trick inte att finnas tillgänglig. Det kan dock hjälpa till att besegra väldigt stora och starka bossar genom att cirkla runt på din mount och slå samtidigt som du snabbt går bort från eventuella vedergällningsattacker.

Vapen kan förbättra sin prestanda avsevärt genom att använda speciella slipstenar. Implementerat detta i spelet är mycket bekvämt eftersom de kan flyttas till ett annat vapen när som helst om du plötsligt bestämmer dig för att bli en spjutsman från en svärdsman.

Försumma inte förmågan att skapa fantomer för att hjälpa dig att slåss. Dessa kan vara fantomer av olika djur eller till och med din egen kopia. Ibland kan de bara avleda uppmärksamheten till sig själva, så att du lugnt kan närma dig fienden från andra sidan, men de kan också hjälpa ganska mycket i strid. Fantomer kan förbättras och utvecklas genom att leta efter speciella växter under vandringen.

Vi är ledsna, men Elden Ring gratis nedladdning på PC kommer inte att fungera. Spelet kan köpas på Steam-lekplatsen eller på den officiella hemsidan.

Börja spela just nu! Spelet är värt din uppmärksamhet, speciellt om du är ett fan av Dark Souls-serien!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more