Bokmärken

ECO inc

Alternativa namn:

ECO inc är ett spel som påminner mycket om det välkända spelet, där spelarens uppgift är att förstöra världens befolkning genom att skapa ett farligt virus. Här måste du tvärtom rädda planeten från en ekologisk katastrof. Spelet klassas som ett strategispel. Men i själva verket är dess uppgift inte bara att underhålla dig, utan också att tillhandahålla mycket användbar information för varje invånare på planeten om hur ömtålig vår livsmiljö är, som vi delar med ett stort antal levande organismer som är beroende av våra handlingar .

Spelet har det svåraste uppdrag du kan möta. Det är nödvändigt att förhindra mänskligheten från att förstöra miljön och till och med att återställa den redan förstörda ekologin på vår planet. Samtidigt, för att förhindra utrotningen av den mänskliga civilisationen, och för detta måste du försöka. Studera och finansiera hundratals ekoprojekt. Analysera hur väl samhället accepterar vart och ett av projekten och hur effektivt det visade sig vara. Det tar tid att studera ekologin och vårt bräckliga ekosystem för att förstå hur vi kan hjälpa det mest effektivt. För att återställa populationen av vissa arter som finns på vår planet kommer det att vara nödvändigt att ta sig tid och lära sig hur man läker miljön. Först då kommer det att vara möjligt att återställa ekosystemet.

Det finns många scenarier i spelet att välja mellan.

Här är deras lista:

  • Rädda planeten
  • Sjöpirateri
  • Global uppvärmning
  • Stönande djur
  • Global vattenkris

och många fler.

Spelfältet är en interaktiv modell av världen med en karta över kontinenterna. Spelets process handlar om att fatta beslut i ett antal miljöfrågor. Titta sedan på kartan. Vid problem kommer du att se motsvarande ikoner och du vet var du ska ingripa i situationen. Problem kan vara av flera slag. Problem med dricksvatten, tjuvjakt, klimatförändringar och annat. För att lösa dessa problem, välj de nödvändiga miljöprojekten och sponsra dem genom att spendera åtgärdspunkter på detta.

Du kommer att se en annan lojalitetsparameter i olika regioner. Detta visar hur väl du hanterar problem på dessa platser. Där det går bra kommer Action Points att genereras automatiskt.

Olika katastrofer inträffar ofta på planeten och påverkar närliggande regioner. Lösningen på dessa problem kommer också att falla på dina axlar.

Tiden i spelet går mycket snabbare än i realtid. år förändras på några sekunder, så alla förändringar kommer att ske ganska snabbt. Spelets varaktighet är reglerad, det kommer inte att fungera på obestämd tid. I slutet av den tilldelade beräkningsperioden kommer spelet att kunna se statistiken och hur effektiva dina handlingar var eller tvärtom bidrog till döden av många arter, och kanske till och med döden för hela jordens befolkning .

Du kan ladda ner

ECO inc gratis på Android med hjälp av länken på webbplatsen.

Dröj inte att hela planetens öde ligger i dina händer, börja spela redan nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more