Dina bokmärken

De två tornen

Alternativa namn: 2Towers

De två tornen på nätet & ndash; Detta gratis webbläsarspel (MMORPG) av en ny typ, som domineras av väl valda taktik och laganda. Det finns endast samordnade lagspel och väl valda taktik kommer att bidra till att vinna striden. Online spel de två tornen är tillgänglig med alla webbläsare.

För att börja spela spelet online De två tornen, inte behöver komplicerade registrera de två tornen: på hemsidan genom att klicka på & laquo; Registrera dig & raquo; öppna en ny sida i registrerings områden där du behöver för att skriva in namnet (inloggning), väljer golvet och ta Saugus med spelets regler. Därefter gå till en ny sida, välj den klass från 6 erbjudande: Bygg, Archer, Mage, Priest, Ballista och infödda. Om tecknet är vad du inte gillar under spelet, kan det ändras och fortsätter vidare in de två tornen att spela.

När du har valt ett tecken genom att öppna menyn & laquo; Profile & raquo;, kan du se tendensen hos tecknet anger samma e-post, lösenord och välja kön på din avatar. Tja, det är i princip allt Gå i spelet om de två tornen färdiga och & nbsp; Nu, efter alla inställningar kan du spela spel online De två tornen.

Inledningsvis kommer din karaktär att bli ombedd att slutföra den första strävan uppgift som han kommer att ta emot utmärkelsen i spelvaluta. I detta skede av jakten uppdrag -13 stycken.

två tornen onlinespel har spelets valuta & ndash; guld, silver och pärlor. Pärlor kan köpas för riktiga pengar och guld och silver tjänade spel sätt.

För denna valuta, i specialbutiker, du kan köpa en mängd olika ammunition och vapen (varje tecken sin egen), potions och runor.

Var och en av karaktärerna har möjlighet att köpa ett medlemskap (mot en avgift): Master, The Bounty Hunter, Warrior, affärsinnehavare, Scout, Förklädnad, Freeze Loach, bankir och auktionsförrättaren. Förutom status, tecken har sju sorters egenskaper: Attack, försvar, lycka, skicklighet, flit, girighet och intellekt. Och dessa förmågor: Magi blåsa Stone, Långsam, Blessing, Anathema, The Cure, starka rösterna, Wall Shield.

Online spel de två tornen erbjuder en annan sats kapacitet, men också för en viss spelets valuta: Warlord, markägare och handelsfartyg.

Efter varje nivå i spelet, kommer tecknet få gratis glas egenskaper som måste fördelas mellan parametrarna för hjälten.

två tornen på nätet erbjuder flera typer av strider: Arena strider och kämpar för nybörjare. Dessutom är denna typ av striderna & laquo; Invasion & raquo; - En strid mot monster (3x7, 7x7), där seger är generöst belönas.

I de två tornen, kan du använda för att spela Tyre (här kan du utforska de olika färdigheter, slåss mot monster, prova olika ammunition och tjäna lite pengar).

För dem som föredrar kommandot och samordnad spel, finns det en möjlighet att ansluta sig till klanen. Eller skapa din egen. Spela spelet de två tornen på nätet som en del av klanen, så för att kunna lösa alla problem som uppstår i samband med spelet, tillsammans med andra.

flytta upp på karriärstegen i det här spelet kan du förbättra spelet titeln från privat till marskalken. Men detta är inte gränsen, om du gör allt möjligt att uppnå det frodigt av väktare fästning, det är nästan högst upp i spelet evolution. Men det yttersta målet för varje spelare i spelet, är det inte innehav av guld och slott, och köpa en egen ö (det finns fyra typer av öar: Little Island, Little Island, Middle Island och Big Island), och så småningom få titeln väktare av ön. & Nbsp;

Tja, i slutet av denna översyn, jag skulle vilja lägga till följande: I spelet finns det många intressanta funktioner, platser, byggnader och nyanserna i spelet, eftersom de två tornen online-spelet är och laquo; volymetriska & raquo; och den består av många öar. Så i stället för alla i en kort genomgång är inte möjlig. Det bästa alternativet för att utforska hela spelet är att registrera sig i spelet om de två tornen, som kommer att spela i de två tornen studerar den inifrån. Redo för äventyr? Två torn registrering väntar på dig!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more