Dina bokmärken

Drakar

Alternativa namn: Drakar

Online spel Dragons & ndash; en ny gratis webbläsare leksak som kommer att tilltala alla älskare av fantasy. Gå med i spelet Dragons enkla och tydliga för alla, för att kunna spela Dragons, behöver du bara använda en webbläsare för att köra en leksak och fylla i ett standardregistreringsformulär. Dragons - leksak, som i full fart med hjälp av modern teknik 3D. Därför är gränssnittet och bilden mycket färgglada och kvalitativa. Att spelet grafik Dragons onlinehjälpen ännu djupare dyk i den fantastiska världen av eldsprutande varelser.

Innan du lämnar din e-post för registrering väljer nick och få lösenordet blir du ombedd att välja vilken sida kommer att få kämpa:

& bull; Valor & ndash; lugnt och rimligen krigare handlare

& bull; Sadar & ndash; asketiska krigare barbarer

På vilken sida att passera och vilka principer att praktisera i världen av online-spel Dragons måste bestämma innan registreringen. & Nbsp;

& nbsp;

spela spelet online drakar endast som en representant för den mänskliga rasen. I var och en av de två stridande välden, finns det två huvudsakliga raser:

& bull; män

& bull; drakar

Det finns andra tecken & ndash; företrädare för mindre tävlingar & ndash; flamma och månen Elfy, minotony och andra, men de verkar endast som allierade eller fiender. & Nbsp;

Dragons - online-spel med en fascinerande historia. Efter andra världskriget och de onda krafter gudarna oppositions Shaab, är två raser som crave ömsesidig blod. I den stora sprickan & ndash; där drakar, förenade med folket slog ett avgörande slag mot det onda och ndash; bildade kristallerna som har stora magiska krafter, kallas de drake Tears. Spelets handling Dragons nätet noggrann uppmärksamhet på detaljer, men mycket backstory av världen behöva läsa Adam, som intro att se misslyckas.

drakar erbjuder nybörjare gå studie uppdrag som varje spelare får från hans mentorer, beroende på den valda välde & ndash; blå eller röd Sadartsev Valortsev.

& nbsp;

Om du väljer att spela spel online på sidan av Dragons krigare köpmän kommer platsen att vara fjäder krigsakademien Gaeta, om själen skicka fler soldater asketiska & ndash; att ditt sätt i spelet börjar med Dragons Online Academy War Radan.

& nbsp;

För att pumpa din hjälte för att gå igenom uppdragen och slåss mot monster och motståndare & ndash; Liksom allt nytt, men spelar spelet online Dragons du börjar så snart som försvarare av sin mentor.

Den första uppgiften blir att hitta och förstöra förrädaren Marauder Mejerier. Utföra uppdrag och vinna strider, får du inte bara kunskap utan också rykte poäng. I en värld av Adam monster kan röra sig fritt, så att attackera en av dem, måste du välja den och bekräfta sin avsikt att dubbelklicka på musen. Varje besegrade monster ger erfarenhet och en belöning för hjälten. & Nbsp;

& nbsp;

slagsmål i spelet utspelar sig i halvautomatiskt läge. Hjälten kan sparka på tre olika pelare:

& bull; skydd

& bull; attackera

& bull; magi

Du kan tänka på sin taktik i spelet Dragons. Spela och kamp bör noggrant & ndash; kombinera rack, glöm inte att din motståndare också kan ändra sin inställning och använda magi.

& nbsp;

Dragons - online-spel med turbaserat stridssystem. Strejker var omväxlande och ndash; du först, sedan & ndash; motståndare. För att komma ur striden seger, pobespokoytes före redskap. Speciella artefakter, magiska amuletter, rustningar och även vapen kan köpas i butiken. Därför glöm inte att inte bara pumpparametrar för hans karaktär, men också för att övervaka ammunition. & Nbsp;

& nbsp;

Naturligtvis kan du erövra världen Adan med vänner & ndash; förenas i klaner och utforska spelet kart Dragons. Registreringen öppnar vägen till den fantastiska värld av starka och modiga krigare och färgstarka 3D-grafik. Det finns ingen anledning att göra särskilda ansträngningar för att känna sig som en riktig hjälte i en värld av drakar. Kan och vill spela alla & ndash; vara säker på att prova på den ljusa värld av drakar och krigare.

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more