Dina bokmärken

Draken nätet Införa

Alternativa namn: Draken Online

Drakensang Online & ndash; Denna webbläsarbaserat fantasy-spel, där det finns magi och mirakel. Det är en värld där många faror och olika varelser, som kom till makten en mörk kult som släppte svuren fiende till mänskligheten - draken.

Drakensang Online spel är gratis och kräver ingen installation av spelet klienten. Den är kompatibel med alla populära webbläsare. Allt du behöver för att starta spelet, denna registrering Drakensang Online: Om du har ett registrerat konto på Facebook, kan den användas som en registrering i spelet genom att klicka på bannern knobku Facebook, sedan ge tillstånd för att få tillgång till kontot. Om detta konto inte, gör sedan följande: på hemsidan genom att klicka på & laquo; Registrera dig & raquo;, öppen registrering fönster, där i fälten måste ange ditt smeknamn (namn), lösenord, e-post, födelsedatum, bonuskoden och kryssa för antagandet av Villkor Sekretess. Klicka på knappen & laquo; Registrera dig & raquo; och i detta register i spelet Drakensang Online är avslutat. Därefter gå till en ny sida på webbplatsen, måste du välja en spelserver i listan och spelstil (PvE eller PvP). PvE- en spelare mot världen, och PvP & ndash; Denna spelare kontra spelare. Sedan trycker du på & laquo; Hemmamatcher & raquo; och öppnade en ny sida, skapar din karaktär: det kan vara Dragon Warrior, Mage av cirkeln eller Rangers plocka upp honom sex, hår och tillväxt. Du tilldelar den ett namn och tryck på knappen & laquo; Skapa & raquo;. Allt är nu möjligt att börja sitt första jobb & hellip;

Som redan nämnts är Drakensang Online spel för närvarande tre klasser: Mages Circle, Dragon Warriors och Rangers.

Mages Circle & ndash; denna klass av människor med hög intelligens och kunskap om magi. De äger essenser av eld, is och blixtar, och kan föröka sin andliga styrka från magiska attacker.

Dragon Warrior & ndash; Denna klass är oöverträffad mästare i närstrid. På grund av de till och med rasa, de kan använda speciellt effektiva färdigheter. Därför, ju längre de kämpar med fienden, ju mer de är farliga.

Pathfinders & ndash; Företrädare för denna klass ett utmärkt skytt. De planerade ett avstånd mål att försvaga dess pil skott från bakhåll, och sedan skär den i närstrid hans underbara båge med bladen.

För att spela spelet Drakensang Online spelare att resa i olika regioner (platser) spel. Vid denna punkt i spelet finns det sju regioner: Grimmegstoun, Viltvuksshir, Kingshill, Slifmor, Shorfolk, Tegansuol och Torstrond. Samtidigt reser till dessa regioner, kommer spelaren att utföra en mängd olika uppgifter, som erhållits från NPC (icke-spelbara karaktärer), och i processen döda olika monster. Belöningen för klarat uppdrag får erfarenhetspoäng och höja kompetensen. I jakten uppgifter förutom erfarenhetspoäng och kompetens, kan spelaren vara mycket värdefulla saker som är gömda på olika platser. Så småningom, med varje ny nivå kommer att vara mer komplexa uppgifter.

Spelet Drakensang Online har till sitt förfogande ett stort antal monster som lever i olika områden. Därför spela online spel Drakensang kommer inte bli uttråkad, bara ingen tid att vara uttråkad.

Spelet har resurser såsom guld, silver och koppar. Och det & ndash; Inomanty (detta spelets valuta, vilket kan, om det behövs, köp & laquo; real & raquo;).

spela Drakensang Online kan prata på forumet, som är på plats.

I allmänhet gör spelet ett gott intryck. Kanske utbildning video som kan ses på webbplatsen kommer att hjälpa dig att förstå och förstå hur man spelar Drakensang Online.

Allt som nu separerar äventyrliga, det Drakensang Online registrering! & Nbsp; & Nbsp; & nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more