Dina bokmärken

Dragon Ring

Alternativa namn: Dragon Ring

vacker spel Dragon Ring.

Igra Ring Dragon kommer att tilltala alla älskare av webbläsarbaserat multiplayer roll-fi-äventyr. Tomten kretsar runt ett rike som heter Andimor. Men ringen förstördes, strid började bland civila Andimora, satte hat i hjärtat av alla levande varelser. En granne attackerade grann och hans bror var redo att döda sin bror. Ond i mörkret Herrens ansikte rensade, började ett blodigt krig. Bara den stora våghalsen kan samla resten i det godas hjärtan och med hans hjälp att besegra de mörka krafterna. Heroes i det ser ut som en Hollywood-stjärna, kläder kan förändra karaktärens utseende, och monster är hemska och lurfulla.

Dlya för att försöka besegra onda krafter och bli en legendarisk hjälte i spelet Ring Dragon-registrering är ett måste. För att klara det kan du ganska snabbt. För att göra detta, fyll i formuläret, som består av bara tre poäng e-postadress, lösenord och smeknamn eller använd kontot för ett av de sociala nätverk.

Features Dragon Ring.

Nachinaya spela spelet Dragon Ring, måste välja specialisering karaktär, de är standard krigare, bågskytte och mage. Erfarna spelare känner skillnaden i dessa klasser. Krigaren är stark i melee och väl skyddad, bågskytten är mer lämpad för att slåss på långa avstånd, och trollkarlens arsenal full av olika stavelser, inklusive helande.

Opredelivshis med ett tecken och ger det ett namn, du kan gå på en resa till en otroligt vacker plats, förlorad i den stora virtuella världen.

Na delar hjälten faller många tester, han kommer att behöva producera sina egna vapen och kläder, det kan ske i strid, genomföra uppdrag eller utvecklare, de uppdaterar dem dagligen. Att gå med i kampen med chefen kommer sannolikt att få ett bra vapen och utrustning. Strider kan väljas, lämpliga för nybörjarkämpar med fiender som styrs av artificiell intelligens, så det är lättare att tjäna erfarenhet.

Kazhdy vann slaget hjälten ger erfarenhet, spelare kommer att kunna träna din karaktär genom att utveckla en eller flera färdigheter. Pumpad kan inte bara din karaktär, men också dess medföljande karaktärer, husdjur och packdjur.

V Ring Dragon play själv är inte lika intressant som att gå med andra spelare. Guilden kan utveckla färdigheter som inte är tillgängliga ensamma.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more