Dina bokmärken

Dragona

Alternativa namn: Dragona Online, Dragon Online

Dragona Online & ndash; fantastiska gratis multiplayer-rollspel med en ursprunglig handling och vacker modern grafik. Användarna har möjlighet att ansluta sig till hjältar-Dragoni, som har möjlighet att ansluta med själen av en drake. Sålunda Dragonnes omvandla till en kämpande form redan skrämmer betraktandet av vilka en visas. Dessa krigare är kallade att bekämpa ondskans makter overlord Dzhurtanom. Skydda världen från oönskade inkräktare & ndash; detta är deras slutmål. Starta Dragona Onlinespel, blir du en av de varelser som kan känna vildhet drakoniska blod i sina ådror. Du kommer att älska det & ndash; Nu prova det!

Dragona Online registreringen gör du festa till spännande äventyr. Du kommer att kunna utvecklas under spelet, för att utföra en hel del spännande uppdrag, kämpa mot de hatade fiender söka allierade och med alla dessa platser för att njuta av den unika design och behagligt ljud. Gå med i spelet Dragona Online tar väldigt lite tid. Fyll i din e-postadress, skapa ett lösenord och upprepa det i nästa rad, och sedan vidare till att fylla i ytterligare fält (namn, efternamn, de två valda frågan och deras svar). Tänk på att det faktum att skapa ett konto du accepterar villkoren för projektet.

Innan spelet, bör du se en lista över rekommenderade systemkraven. För att spela Dragona Online behöver du en dator med följande konfiguration: operativsystem Windows XP / Vista / 7; CPU Pentium Dual Kärna eller högre; & Nbsp; kort Radeon HD 3650 / Geforce 8600 GT ; 20 S diskutrymme och 2 S minne. Om dessa parametrar som du har allt i ordning, kan du ta ett dopp i den magiska atmosfären i den virtuella & nbsp; universum.

Du transporteras in i en värld som består av flera kontinenter, nämligen Bartan, Nazallan, Souhayr Valley draken Pampus. Var och en av dem MMORPG sparat ihop spel överraskningar för spelare och så resan blir oförglömlig. Du kommer att få så färgglada platser, och i de dystra, mörka platser. Denna mångfald gör spelet oförutsägbara och inte tråkig.

Online spel Dragon har en höjdpunkt som transformation. På grund av omvandlingen du helt ändra ditt utseende. Denna speciella färdigheter bidrar till att få ytterligare styrka, ökar magiska och fysikaliska egenskaper. Men du bör alltid komma ihåg att den behöver kraften i kärnan, det finns en speciell energi. Det gör för denna energi på grund av förstörelse av monster. Transformation kan vara helt eller delvis. Om jag har bara en del av din kropp. Draken ligger vilande inom var och en av er, och väcka honom lycka till i ditt bästa!

Samtidigt magiska land befolkat av representanter för de fyra tävlingarna. Varje ras har två klasser. Låt oss titta på dem närmare. Så folk (klasser: Rifleman, prickskytt) & ndash; otro swingers som vet hur många sätt att kompensera för sina nackdelar. Och även om de inte är fysiskt stark nog, och ganska svag i magi, och de är i allmänhet korta liv folk inte tappa modet. De använder tunga rustningar, och även tack vare en allians med Dwarves tillgång till den senaste tekniken. Dessutom är det mänskliga sinnet livlig och insiktsfulla, och dessa dygder inte ta bort! En annan ras & ndash; kalium (klasser: The Guardian och mördare), är något helt annat än det mänskliga. Enligt lag är det här loppet anses vara den mest kraftfulla på grund av en tävling i hans ådror flyter blodet av en blå drake. Styrkan kalium avskräckas, och så många försöker kommunicera med dem. Det tredje loppet & ndash; Eldin (klasser: ranger och mage), som anser sig legitima arvingar av eran magiker Dragons. När det gäller användningen av magi, i det här fallet, har de inte lika. Och Eldin livslängd och välförtjänt anses vara den vackraste rasen. Senast & ndash; katchi (Klasser: Shaman och Scout), som påverkas av det stora kriget, och önskan att återvända till leva sitt kloster tidigare storhet. Företrädarna för denna ras är stolt, hård i strid, målmedveten. Som du kan se alla de olika raserna och varje attraktiva på sitt eget sätt.

& nbsp;

Spelet Dragona Online gör det inte bara för att avslöja hemligheter av ön Bartan, men också för att skapa sin historia. Från dessa funktioner även de mest krävande användare kommer att älska. Ja, är spelvärlden både vacker och grym. Men det är denna kombination inte möjligt att förlora intresset i projektet. Kontrollera om fördelarna med spelet på sina egna erfarenheter och låter dig förbli en trevlig upplevelse!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more