Dina bokmärken

Dragon Mania Legends

Alternativa namn:

Dragon Mania Legends är ett spel om drakars liv. Du kan spela på mobila enheter. Grafiken är ljus och vacker i en tecknad stil. Ljudkvaliteten är bra och musiken är upplyftande.

Den här gången måste du resa till en fantastisk ö som heter Dragonland. Tusentals drakar bor på denna plats. Under spelets gång kommer du att lära känna dem alla, och få en unik möjlighet att tämja några av dem.

Innan du startar spelet, slutför några tutorialuppdrag. Detta hjälper dig att snabbt vänja dig vid spelet och hantera kontrollerna.

Bygg din egen stad med drakar.

För att allt ska lösa sig måste du slutföra många uppgifter:

  • Samla en samling drakar och föda upp dem
  • Ta hand om husdjur, lek med dem och mata dem
  • Skapa nya arter med unika förmågor
  • Led dina drakar mot mytiska varelser och andra drakar
  • Tävla med andra spelare och ta reda på vilkas drakar som är starkare
  • Uppgradera dina husdjurs färdigheter efter att de har fått tillräckligt med erfarenhet och höjer nivån
  • Spela minispel för att tjäna extra resurser
  • Skapa klaner och slutför uppdrag med dina vänner

Detta är bara en liten lista över intressanta och spännande saker som väntar dig under spelet.

I början kommer du bara att ha en drake, men genom att slutföra uppgifter och ha kul kan du snabbt utöka din plantskola.

När du går framåt ökar svårighetsgraden för uppgifterna, så du kommer att vara intresserad av att spela Dragon Mania Legends.

Genom att föda upp drakar kommer du att kunna korsa olika arter. I det här fallet kan avkomman ärva båda föräldrarnas styrkor och överträffa dem i prestationsförmåga. Således, med uppmärksamhet på denna process, kan du ta fram de mest kraftfulla drakarna på ön.

Regelbundna besök i spelet kommer att belönas med dagliga och mer värdefulla veckopresenter. Om du någon av dagarna kommer att ha lite tid, räcker det att titta in i spelet i bara några minuter för att få din gåva.

Du kan slå dig ihop med andra spelare i en klan och kommunicera tack vare den inbyggda chatten. Dessutom kommer du på detta sätt att kunna få tillgång till kollektiva PvE-uppgifter med fantastiska priser.

På arenan kan du slåss mot andra drakar och till och med bli en mästare. För de starkaste fighters ges utmärkelser och en hedervärd plats i betygstabellen.

Under semestern finns det speciella evenemang där du kan vinna temadekorationer och andra föremål.

butiken i spelet låter dig köpa värdefulla resurser, förstärkare och till och med nya husdjur. Du kan betala för köp med spelvaluta eller pengar. Om ett barn spelar och du inte vill att det ska spendera pengar, inaktivera helt enkelt möjligheten att göra köp i appar i enhetsinställningarna.

En internetanslutning krävs för att spela Dragon Mania Legends.

Ladda ner

Dragon Mania Legends gratis på Android genom att klicka på länken på den här sidan.

Installera spelet och spela just nu om du älskar drakar och vill leka med dem, eller till och med föda upp en ny art av dessa underbara djur!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more