Dina bokmärken

Dragon Age: Dreadwolf

Alternativa namn:

Dragon Age: Dreadwolf är ett RPG-spel som utspelar sig i en fantasivärld plågad av mörker. Du kan spela på en PC eller bärbar dator. Grafiken är mörk men vacker med utmärkta detaljer och livfulla effekter under strider. Röstskådespeleriet är bra, musiken matchar perfekt den övergripande atmosfären i spelet.

Du, i spetsen för ett team av krigare som du själv väljer, kommer att resa genom dystra länder som påverkas av svart magi. Under din resa kommer du att möta många faror på din väg.

För att ta på dig en så ansvarsfull uppgift måste du behärska ledningen perfekt. Flera enkla träningsuppdrag hjälper nybörjare att snabbt förstå allt tack vare tips utarbetade av utvecklarna.

I Dragon Age: Dreadwolf på PC kommer du att ha många farliga äventyr och viktiga uppgifter att slutföra:

  • Gå genom de förbannade länderna, utforska alla platser på jakt efter vapen och artefakter
  • Samla ett team av krigare med färdigheter som perfekt kommer att kombineras under strider
  • Hantera din trupps handlingar i strider, ändra taktik beroende på vilken fiende du motsätter dig
  • Välj vilka färdigheter och besvärjelser som passar din spelstil bäst, lär dig dem och förbättra dem när dina fighters har fått tillräckligt med erfarenhet för att gå upp i nivå
  • Utrusta dina krigare med de bästa vapnen, rustningarna och talismanerna

Det här är de viktigaste uppgifterna som du kommer att utföra under spelet.

Spelet har en intressant handling med oväntade händelser och vändningar. Passagen är fascinerande, det är intressant att veta vad som kommer att hända härnäst.

Under dina resor möter du invånarna på de platser du passerar. Alla av dem är inte blodtörstiga monster, du kommer att bli vän med några av dem, och några kommer till och med att gå med i ditt lag.

Vilka fighters som är bäst för ditt lag beror på din individuella spelstil. När gruppmedlemmarna går upp i nivå kommer du att kunna välja vilka förmågor som ska förbättras eller så kan du utöka din arsenal av tekniker och trollformler.

Vapen finns i olika klasser och nivåer, några av sakerna kommer att kunna förbättras. De mest sällsynta exemplaren är inte lätta att hitta, du måste titta in i varje hörn av fantasivärlden. Dolda platser är svåra att upptäcka, var försiktig.

Playing Dragon Age: Dreadwolf kommer att vara intressant för alla fans av fantasy och RPG. Uppgifternas svårighetsgrad förändras allt eftersom du går framåt, i finalen blir det väldigt svårt. Genom att spara spelet i tid kan du gå tillbaka i tiden och försöka igen.

Internet kommer bara att krävas för att ladda ner installationsfiler; under spelet är en nätverksanslutning inte nödvändig.

För tillfället är projektet i tidig åtkomststadiet, men utvecklarna arbetar mycket aktivt, och när du läser den här texten kan en fullständig release redan ha skett.

Dragon Age: Dreadwolf ladda ner gratis på PC, tyvärr finns det inget alternativ. För att köpa spelet måste du besöka utvecklarens webbplats eller använda länken på denna sida.

Börja spela just nu för att befria den magiska världen från smutsen som har trängt in i den!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more