Dina bokmärken

Dorfleben

Alternativa namn: Dorfleben

Dorfleben spel - det är en annan online-spel om gården.

Dorfleben Online - ett gratis webbläsarbaserat spel, där kan du nästan göra trädgårdsarbete, jordbruk och andra verksamheter.

Dorfleben registreringen bara tar mycket lång tid. För att registrera måste du göra följande:

1. Hitta spel webbplats Dorfleben nätet.

2. Du kommer att se ett formulär för att logga in på ditt konto. Eftersom du inte är en registrerad användare av spelet, ska du klicka på knappen i det nedre högra hörnet med inskriptionen « Registrera » .

3. Du får gå med i en särskild blankett.

4. Skriv den första raden i din e-postadress.

5. Skriv in ditt användarnamn som du vill att det ska vara i spelet.

6. Kom upp med ett speciellt lösenord för spelet.

7. Om du accepterar att ta emot anmälan om spelet och gå med på att alla regler och rekommendationer från platsen, lämna de isolerade cellerna med bockar. Om inte, ta bort markeringen från de poster som inte passar dig.

8. Efter åtgärderna, klicka på « Registrera » .

Spela Dorfleben Du kan inte oroa sig för kraften i din dator, eftersom det är ett webbläsarspel och det viktigast av allt - en höghastighetsanslutning till Internet. Det är vad du bör se.

I Dorfleben spelar du vara på din tomt. Det kommer att behöva mark bär, grönsaker, olika växtfrön, gödsla och rensa upp inom. Detta är de första stegen som du kommer att utföra på gården. Om du går om dina grödor, sedan snabbt få erfarenhet och tjäna pengar.

Har du en mängd olika sätt att tjäna. Först kommer du klöver, som är mycket populär bland bin, som du gör älskling.

Dessutom örter som används som foder till kor, och de i sin tur producerar mjölk efter inkräkta klöver. En speciell anläggning för mjölk kan bearbetas till ost. Av slipat vetemjöl kvarn förvandla druvor till vin och så vidare. Byn erbjuder dig en hel del växtlighet, djur, möjlighet att inreda deras territorium, för att köpa olika byggnader.

Som ett resultat, gör din lilla tomt i en vacker landsbygd. Du lägger ut den vackra banan, plantera buskar, sätta fontäner. Odla grönsaker i växthus. En hel del saker kan göras även på gården, det viktigaste - det är en fantastisk möjlighet och lust.

Naturligtvis kan du bjuda in vänner att beundra din trädgård. Ibid din uppmärksamhet kommer att ägnas en mängd unika alternativ.

När du har ett stort utbud av maskiner, med vilken du kommer att kunna skörda. Det viktigaste - är att leta efter uchastochkom varje dag för att gå till spelet och utveckla den.

Dorfleben nätet - detta är ett positivt spel som länge har varit älskad av många människor. Gå med i deras gemenskap och vila på hans tomt tillsammans med sina husdjur.

Hämtar en massa bonusar och vinster från spelet Dorfleben!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more