Dina bokmärken

Doc & Hund

Alternativa namn: Doc & Hund

Doc & amp; Hund spel, vilket är perfekt för en bekymmersfri och avkopplande tidsfördriv. Bland galen vetenskapsman och hans glada fyrbenta vän, kan du glömma alla problem och ställa på ett positivt sätt. Spela projektet kan vara i någon ledig minut. Eftersom programmet är utformat för mobila och handhållna enheter som kör på Android och iOS, Doc & amp; Dog cmogut heja dig när som helst & ndash; och i tunnelbanan på väg till jobbet, och långvarig trafikstockning. Nog mängd ljus humor & ndash; att det är nödvändigt för att höja stämningen och desarmera situationen.

En enkel och lite galen Doc & amp; Dog på nätet har alla nödvändiga för ett spel i sin genre egenskaper. Endast en av hennes skärmsläckaren kan en positiv laddning för hela dagen, och att du inte har turen att passera alla uppdrag! Under spelet kommer du att behöva ta itu med professorn tydligt vi inte på sig själv och sin hund lite mer än tillräcklig. Bara se över intro Doc & amp; Dog på nätet, kommer du att dö skrattar och göra roliga att titta på detta lite något excentrisk par. För huvudpersonerna, förresten, kan utvecklare skriva ut ett särskilt tack & ndash; eftersom de fått så anturazhnye, men samtidigt diskret att spela, jag vill titta på dem om och om igen. Roliga äventyr och flera komiska situationer som faller vänner lämnar bara positiva och bra intryck.

Till att börja spelet, måste du i förväg ladda ner applikationen och installera på din telefon eller surfplatta. Så här installerar du Doc & amp; Dog registrering krävs endast i officiella app butiker & ndash; PlayMarket och AppStore. Din huvudsakliga uppgift i spelet kommer att utveckla en plan för att fly från den obebodda ön läkare. Genom hela spelet måste du besöka en massa olika platser: att övervinna den heta öknen och havet för att simma över den breda, vandra genom de snöiga slätter och gröna & nbsp; ängar. Samtidigt alla färger i spelet gått så starkt att ögat inte men kan glädjas. & Nbsp;

Spela Doc & amp; Dog måste på allvar, och i övrigt från högen av avfallsmaterial kan erhållas arbetar på sinnet är inte mottaglig för systemet flygplan? Därefter alla skapelser kommer du att kunna utbyta och förbättra. Detta kommer att få extra bonusar och sedan slå rekordet märket (du kommer att kunna konkurrera med varandra och med vänner i Gamecenter). Varje nytt spel börjar på samma ö & ndash; Projektet är inte nivå. Ju bättre dina skapelser, desto fler bonusar du får, så följaktligen fler chanser du kommer dit i första hand.

Doc & amp; Hund spel kommer att behöva uppmärksamma & laquo; idéer & raquo; - Ett slags spel resurs som kommer att få förbättringar för fordon och andra användbara verktyg och kompetens. Att utveckla sina egna strategier och genomföra dem & ndash; frälsning från din läkare med sin fyrbenta vän är i dina händer!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more