Dina bokmärken

Devil May Cry 4

Alternativa namn: Devil May Cry 4

Spel Devil May Cry 4 - släpp, som ägde rum 09. 07. 2008 Är en märklig blandning av tre genrer - äventyr, thriller och slasher smaksatt rörelser på de platser och RPG (hänvisar till öppnandet av nya färdigheter). Gameplay Devil May Cry 4 är också uppdelad i tre delar: Kampen själv direkt, bosstrider och rörliga.

Om du bestämmer dig för att Devil May Cry 4 ladda ner, installera spelet på datorn och börja spela, får du lära dig att spelets handling utvecklas enligt följande: centurion Sparda faller i jorden flickan och uppror mot mörkrets makter, Sagan om den besegrade armén Mundus. Knight Sparda går snart till underjorden. Efter att han lämnar sin son Dante, som ser ut som en människa, men har den smidighet och har makten demon. Efter demonerna dödade sin mor, Dante finner hans livsverk - att utrota ondskan.

Gamers, med start i Devil May Cry 4 spel kommer att se att utvecklarna beslutat att ersätta denna del av spelet huvudpersonen. Nu kommer alla att kunna spela för huvudpersonen som heter Nero, som är en riddare av beställa.

Spelet har en valuta (Proud Souls), vilket är en viss mängd poäng delas ut efter att ha klarat en nivå. För dessa poäng kan du köpa nya kombinationer eller öka den tillgängliga effekten - utan att det ibland omöjligt att slutföra spelet. Så du bör försöka att fördelas i slutet av uppdrag fler poäng.

Spel Devil May Cry 4 st slå alla spelare färgmättnad och rika palett. Grafiken är så bra att till och med historien rullar, beslutades det att göra helt på spelmotorn. Spelet aktiveras underbar natur, underbara gjorde snöstorm hissad den stora himlen gradvis.

En annan fördel med detta spel - utvecklat och infört en härlig ansiktsanimering, där det är professionellt gjort och absolut relevant bländning i kombination med spel av ljus och skuggor i ansiktet på karaktärerna. Allt detta återigen försäkrar användarna om att detta spel är nästan perfekt i sin genre. Företag-utvecklaren Capcom har gjort allt för att hennes barn lämnat långt bakom alla sina konkurrenter.

Spelet har

• fyra grundläggande svårighetsgrader (från mycket lätt till tung: Man, Demon Hunter, son till Sparda, Must Dante Die)

• tre bonussvårighets ("Black Knight" med massor av fiender och "helvetet eller himlen", där karaktärerna dör av en träff).

Innovation är också det faktum att i Devil May Cry 4 var det en form av praxis som kan tillämpas i praktiken som separata strejker och kombinationer av flera metoder för att slåss. Strykpojke leka soldat demon.

Det finns Devil May Cry 4 tecken

• Dante - huvudpersonen i spelet,

• Vergilius, Dantes tvillingbror,

• Kate - mystisk tjej-medium;

• Lilith - nattklubb värdinna, älskling Mundus;

• Mundus - demonlord;

• Sparda - far till Dante och Vergilius,

• Eva - Mamma Dante och Vergilius,

• Phineas - daemon hjälp Dante.

Förresten, gjorde utvecklarna till att spelet kan spelas inte bara på datorn, skapa en version av Devil May Cry 4 android. Så nu, kan den installeras, till exempel, och tabletter.

Lek och ha kul! När allt har Devil May Cry 4 utmärkt gameplay, utvecklade karaktärer och bra grafik.

Lycka till!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more