Dina bokmärken

Devil May Cry

Alternativa namn: Devil May Cry

Spel Devil May Cry - det är ett spel som är en revidering av den välkända franchise. I serien med samma namn, är det femte och på samma gång, 1. I en ny serie. Det här är det första spelet i serien, vilket inte gjorde företaget Capcom, och engagerade i utvecklingen studion Ninja Theory från Storbritannien. Version av Devil May Cry för pc studio bringade QLOC från Polen. Detta spel i genren slasher i det ryska företaget 1C Softklab engagerade, och det är spelet, enligt tidningen Gambling är den bästa slasher 2013. Många spelare anser att överföring Devil May Cry brittisk (Ninja Theory) bästa händelse inträffar med denna serie av spel under de senaste fem åren.

Om du väljer att ladda ner Devil May Cry, kommer du att kunna se till att medan spelet har blivit lättare, samtidigt förbättras i ansiktet också. Gameplay har blivit mycket bekvämt och mer eftertänksamma, och spelet i sig har blivit mycket vackrare visuellt. PC-versionen inte blev värre för konsolversionen med vacker grafik och bra kontroll. I Devil May Cry verkade seriös strukturerad tomten, dessutom Devil May Cry tecken har en tydlig begriplig motivering. Nu dialoger tecken blev intressant för hjältar blir nu intressant att titta på.

På internet är du säker på att hitta många referenser till Devil May Cry-video, se till att alla spelare vet att huvudpersonen i detta spel är halv-demon och poluchelovek engagerade i utrotningen av demoner i sin egen byrå. När Dante skickas att slåss Mundus - Lord of Darkness, för att kasta tillbaka den i tryck i World of Darkness. Det gjorde vid tiden för Dantes far. Och så Mundus för att fullständigt förstöra familjen för denna Dante skickade sina tjänare. Dante skickade iväg med demonerna och sedan hamnar i ett stort slott, som är dess möte med demonen Nelo Angelo, där själen omvandlas Virgil - sin försvunna bror. När du börjar spela Devil May Cry, kommer du att se att detta är hur händelserna utvecklas i början av spelet.

Alla spelare som fångats i den virtuella världen av Devil May Cry kommer att kunna se till att spelet äger rum på något mystiskt alternativ verklighet där gatorna är spiraltorn plötsligt förvärvar vingar, demoniskt fängelse kan få direkt från reflektion i vattnet i staden flod. En konvertering kan fortfarande förekomma nattklubb i skimrande neonfärger syra hallucination. Sådan nästan surrealistisk omvandling kommer att glädja alla spelare.

Det bör noteras att det inte är alla positiva stunder i spelet Devil May Cry. Här har utvecklarna gjort så att vapnet huvudpersonen var uppdelad i tre typer, beroende på läget. Så Dante, medan i standardläge kan svinga ett svärd och skjuta ett vapen som av snabba eld kulsprutor, i änglaläget Dante som om han är attraherad av målet och strimmiga sin lie, i ett demoniskt läge - drar motståndare krok och skickar dem en stor yxa. Och, även om varianter attackerar lite, men om skickligt kombinerar vapnet, Dante kan jämföras med chopper onda krafter. Och under spelets gång, får du en stor mängd stridsteknik, en mycket brant och spektakulär.

I varje fall försöka spela själv går Devil May Cry uppdrag och göra sig av med demoner. Lycka skadar inte!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more