Bokmärken

Divide & Conquer

Alternativa namn: Söndra och härska, L & F

Du älskar allt som är ansluten med kosmos? Då Dela & amp; Erövra nätet skapats just för dig! Lokala stjärnor är inte alltför dyster och dessutom är inte tillgänglig. Eftersom överallt där det finns människor som förväntar sig inte lugn och ro. Och söndra och härska onlinespel bevisar detta tingens ordning redan ett namn.

Så, systemkraven:

& bull; modernt operativsystem (XP, Vista, Windows7),

& bull; Skärmen upplösning på 640 * 480, men det bästa vore ett minimum, men 1024 * 768,

& bull; en modern webbläsare (Opera 8 är idealiska. 5, Safari, IE5. 5, Firefox, Camino, Mozilla 1. 5)

& bull; Ansluta till Internet via ett modem eller gprs.

för att börja arbeta på en ambitiös plan för att fånga utrymme, måste du först, på den officiella webbplatsen för spelet, gå steg Registrering söndra och härska. Det kommer att behöva fylla i standardformuläret:

& bull; att ange namnet; & nbsp;

& bull; lösenord; & nbsp;

& bull; giltig e-post; & nbsp;

& bull; ditt kön och födelsedatum. & Nbsp;

Efter starten bestäms loppet. Registrering i söndra och härska spel ger en möjlighet att bli en representant för ett av följande nationaliteter: Fatas, Techs, Nya människor, Wanderers, Grayers, mörka tittare, Rage Stones. Beskrivning av varje av dem kan hittas direkt på plats. Till att börja med är bättre att välja en vanlig människosläktet - Nya människor. Senare, kan du förvandla den (och något av ovanstående) som du vill och därmed få sina egna, unika människor. Eftersom online-spel Divide & amp; Conquer tillåter officiellt skapa sig ett oräkneligt antal konton, är din fantasi där festande. Förresten, exakt söndra och härska nätet rekommenderas att först skapa allierade & ndash; i ditt ansikte, så att säga. Annars kan du ganska snabbt elimineras.

När du har definierat och konfigurera sin ras, kan stadium söndra och härska registrering anses vara fullständig. Nästa steg är & ndash; urval & laquo; hem & raquo; världen. De som vill skapa sin egen imperium, är det bättre att bosätta sig i periferin. I vilket fall som helst till ditt förfogande från början blir det endast en liten grupp av enheter: guvernör, enhet självförsvar, kolonisatörerna, tre sonder prospektering och shuttle för flygning. & Laquo; Börja spela spelet online söndra och härska & raquo; Det innebär en & laquo; att hitta en lämplig planet & raquo;. Först använda proberna, och först därefter laddas in i skytteln och gå till utvecklingen av planeten. Förresten, kan sökningen vara mer än en dag. För en nybörjare det mest praktiska alternativet skulle vara en planet, som har det största området, vilket innebär mer resurser, befolkning och pengar.

För att börja spela spelet söndra och härska nätet rekommenderas att bekanta sig med de grundläggande egenskaper och de regler som anges i samma & ndash; den officiella webbplatsen för denna turbaserat strategispel. Det är här som du kommer att lära i detalj proportionalitet resurser (mineraler, energi, ekologisk), vissa spel bonusar och klimatförhållandena i planeterna med dina utvalda folk. Tre gånger om dagen beräknas flytta. Så, två gånger om dagen för att gå till söndra och härska spelet kommer att vara helt tillräckligt.

Som nämnts ovan, onlinespel söndra och härska vid namn förklarar att prioriteringarna av spelarna måste placeras i närheten av deras diplomatiska förbindelser. Politiska intriger älskare kommer att upptäcka ett brett utbud av aktiviteter som omfattar relationen och & laquo; krigs union neutrala & raquo; och & laquo; suzerain-vasall & raquo;.

Sammanfattning: Spela Söndra och härska, ingen tvekan om du skulle vara intresserad, trots vissa obetydliga brister, skapar intrycket av en ström av utvecklare. Om du fängsla natten himmelska utrymmen, är att försöka spela ändå. En annan obestridliga fördelen: spelet Divide and Conquer Online är gratis! Så & hellip; lycka till !!!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more