Dina bokmärken

Disney Dreamlight Valley

Alternativa namn:

Disney Dreamlight Valley är ett äventyrsspel som kommer att glädja alla fans av Walt Disney Studios. Du kan spela på PC. 3D-grafik på toppnivå, färgstark och ljus. För att kunna njuta av spelet med maximal bildkvalitet behöver du en ganska kraftfull dator eller bärbar dator. Alla karaktärer här är röstade av riktiga skådespelare och låter precis som i tecknade filmer. Musik skapar en rolig atmosfär.

Gå till Dreamlight Valley där många intressanta upptäckter och spännande äventyr väntar dig.

Denna fantastiska plats är indelad i många zoner, i var och en av vilka film- och seriefigurer väntar på dig, såväl som gåtor och hemliga platser.

Disney Dreamlight Valley på PC har många olika uppgifter:

  • Res genom en otroligt vacker värld och beundra sevärdheterna
  • Möt invånarna i Disneys och Pixars värld
  • Spela minispel och lös pussel
  • Ta tillbaka magiska minnen och väck en sagovärld ur sömnen

Allt detta och mycket mer finns här. Börja spela Disney Dreamlight Valley och se det med dina egna ögon.

Passagen kommer att hålla dig sysselsatt länge, speciellt om du inte rusar och njuter av varje ögonblick i sällskap med hjältar du känner från barndomen.

När du går framåt ökar svårigheten med uppgifterna gradvis, för att hitta dolda platser måste du vara smart och observant.

Det är nödvändigt att återvända magin till dalen, för utan magi kommer sagovärlden att gå under. Gå framåt steg för steg och befria spelplatserna från glömskans svarta törnen; när de vaknar kommer karaktärer som är bekanta från tecknade serier och filmer att återvända till livet. Du kan etablera kommunikation med dem, få vänner och ha kul tillsammans. Med Långben kan du fiska, och med resten av karaktärerna har du många andra roliga saker att göra. Det behövs roligare för att bryta glömskans förtrollning som har uppslukat Disney Dreamlight Valley.

Spelet är väldigt intressant, du kan lätt ryckas med, så glöm inte att titta på tiden och ta pauser.

Arrangera ett hus där din karaktär kan koppla av. Det är upp till dig att bestämma hur denna plats kommer att se ut. Hitta unika dekorativa föremål när du reser och använd dem för att göra ditt hem mer bekvämt.

För att se ut som en riktig Disney och Pixar seriefigur måste huvudpersonen klä sig på ett visst sätt. I Disney Dreamlight Valleys stora vidd kan du hitta många vackra kläder och prova dem alla i din garderob.

Du behöver inte internet för att spela Disney Dreamlight Valley. Ladda ner installationsfilerna så kan du njuta av spelet var som helst.

Disney Dreamlight Valley ladda ner gratis på PC, tyvärr finns det inget sätt. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller genom att besöka utvecklarens webbplats. Den bästa tiden att köpa ett spel är under rea, följ länken och kolla om du kan få rabatt idag.

Börja spela just nu för att återställa en värld av tecknade serier och ha kul med dina favoritkaraktärer!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more