Dina bokmärken

Lärjungar 3 renässansen

Alternativa namn:

Disciples 3 Renaissance är den tredje och sista delen av den populära turbaserade strategiserien. Spelet är tillgängligt på PC, hårdvarans prestandakrav är ganska blygsamma. Grafiken har förbättrats avsevärt jämfört med den andra delen, men för tillfället är spelet redan en klassiker. Röstskådespeleriet är bra, musiken kommer inte att trötta ut dig under långa spelsessioner.

Handlingen utspelar sig i en fantasivärld som många känner till från de två föregående delarna.

Du måste välja en fraktion och leda din valda sida till seger.

Totalt fraktioner tre:

  1. Empire
  2. Elven Alliance
  3. Legions of the Damned

Vinnaren kommer att få full kontroll över världen som heter Nevendar.

Du kan gå igenom alla tre kampanjerna i följd och lära dig historien om varje sida.

För att vinna måste många utmaningar övervinnas:

  • Utforska en värld höljd i krigets dimma
  • Gruvans resurser
  • Utöka dina städer för att rekrytera fler krigare
  • Uppgradera byggnader
  • Fånga städer och utöka territoriet under din kontroll
  • Kämpa mot fiendens arméer och vinn

Allt detta väntar på dig när du utvecklas, det här är en liten lista med huvuduppgifter.

Innan du börjar spela, gå igenom en kort handledning. Kontrollerna upprepar nästan helt de två föregående delarna, så om du har spelat dem kommer du inte ha några problem. För nybörjare har utvecklarna försett spelet med tips.

Vid releasetillfället fanns det många buggar på grund av vilka spelet kritiserades. Många fans av den här serien anser att den tredje delen är ovärdig av de två tidigare spelen i serien. Om det är så kan du bestämma när du spelar Disciples 3 Renaissance. Faktum är att allt inte är dåligt, spelmekaniken skiljer sig inte från de tidigare delarna, och handlingen kan fängsla dig under lång tid.

I början kommer du bara att ha en stad utan huvudbyggnader och en trupp som inte kan kallas stark, men detta är inte svårt att fixa. Flytta inte bort från huvudstaden innan du förstärker din trupp. Välj fiender på lämplig nivå och skaffa erfarenhet. På så sätt kommer du att förbättra fighters färdigheter och kommer att kunna hantera starkare motståndare.

Rörelse runt kartan och attacker under strid sker i ett steg-för-steg-läge. Var och en av dina enheter och fiendens enheter kan förflytta sig ett visst avstånd i ett varv. Denna parameter kan förbättras med hjälp av artefakter eller genom att förbättra den nödvändiga skickligheten.

Mängden utvunna resurser är av stor betydelse; detta gör att du snabbt kan bygga huvudbyggnaderna i huvudstaden och förbättra dem. På så sätt kommer du att ha möjlighet att fylla på ditt lag med nya, starkare krigare.

Fighters är indelade i flera klasser. Det är bättre att placera långdistansenheter bakom huvudlinjen, så det blir svårare för fiender att nå dem.

Disciples 3 Renaissance-nedladdning gratis på PC kommer tyvärr inte att fungera. Du kan köpa spelet på utvecklarens webbplats eller genom att besöka Steam-portalen. Spelet kom ut för ganska länge sedan, så prislappen för det är symbolisk för tillfället.

Börja spela just nu för att avgöra ödet för Nevendars värld i sällskap med modiga hjältar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more