Bokmärken

Diablo 2

Alternativa namn: Diablo 2

Diablo 2

Diablo 2 spel är en fortsättning på den första delen av spelet Diablo. Detta spel är utformad i stil med åtgärden.

Genom hela spelet du behöver för att utveckla sin karaktär, för att öka dess prestanda. Det huvudsakliga målet med spelet är att förstöra monster som kallas Diablo.

Ladda ner Diablo 2 du kan från den officiella webbplatsen för spelet eller med en fan-sida. Du kan också spela Diablo 2 gratis nedladdning via torrent fil.

Du kan registrera dig gratis i Diablo 2. För att registrera dig på nätet, måste du ange:

1) sitt namn och kön.

2) E-postadress och födelsedatum.

Diablo 2 Tecken är indelade i sju klasser. Spela Diablo 2 kan du använda en av karaktärerna:

1) Amazon - har magiska krafter, vet besvärjelser. När nivån på hälsa ökar snabbare än manna. Hennes armar - det spjut, pilar, bågar och pilar.

2) Necromancer - är en karaktär som har svartkonst. Detta ger honom möjlighet att kalla de döda: skelett och Golems. Också han kan använda förbannelse som kan försvaga motståndarna. De har en hög energinivå och skicklighet, men är på en låg nivå - vitalitet och styrka. Mann ökar mycket snabbare än hälsan.

3) Barbarian - är ett tecken som använder en strids stridsrop. Han är stark endast i närstrid. Det är bäst att klara av två vapen på en gång. Barbarian kan förstöra fiender och använda sina super-hoppning. Energi den är svag, men styrkan och vitalitet är på en hög nivå. Sjukvården växer mycket snabbare än antalet mana.

4) Paladin - är en karaktär som har auror. I sin beställning innehåller skyddande och kränkande aura. Dess vapen är kraftfulla slag. Palladin har lite energi, men styrkan och vitaliteten i motsatsen. Hälsa och gryn faktiskt växer lika.

5) Sorceress - är en karaktär som har elementen. Hon är föremål för: blixtnedslag, brand och kyla. Mycket hög effekt på Sorceress energi och smidighet. Emellertid styrkan och vitalitet är på en låg nivå. Manna med två gånger än antalet hälsa.

6) Assassin - är en mycket svår karaktär. Det kan orsaka hans skugga och gillra fällor med sina trollformler. Sjukvården växer mycket snabbare än antalet mana.

7) Druid - är en universell karaktär. På hans kommando är djur och fåglar. Han kan förvandla sig till djur. Förutom att han omfattas av två element: eld och kall. Semolina det växer mycket snabbare än hälsan.

Game Diablo II - endast för verkliga, modiga spelare.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more