Dina bokmärken

Diablo Immortal

Alternativa namn: Diablo Immortal

Änglarnas och demonernas eviga kamp för den dödliga världen fortsätter

Diablo Immortal mobilspel tillkännagavs för några år sedan. Och äntligen, vi har väntat på det här. Släppningen av spelet ägde rum i början av sommaren 2022, och redan många spelare runt om i världen kunde kasta sig in i Diablos nya historia. Utvecklingen involverade inte bara Blizzard Entertainment, utan även den kinesiska speljätten NetEase. Händelser äger rum mellan den andra och tredje delen av spelet. Världen slits isär av det eviga kriget mellan gott och ont. Framför dina ögon attackeras färgglada städer och städer av smuts och odöda. Du måste samla all din vilja i en knytnäve för att starta kampen.

Huvudpersonen i Diablo Immortal kan vara:

  • Barbarian är en hård krigare som försvarar sina förfäders land. Släpp lös grymma närstridsattacker mot horder av demoner. Närstrid, fysisk skada.
  • Trollmannen är en avfällig trollkarl som binder och förgör sina fiender med kraftfulla trollformelkombinationer. Räckvidd, magisk skada.
  • Nekromantikern är en mästare på liv och död, som sliter ner fiender med skelettattacker och mörka besvärjelser. Tillkalla varelser, magisk skada.
  • Munken är en from kampsportare. Ger närstridsattacker med gudomlig kraft och uppmanar himlen att skydda sig själv och sina allierade. Närstrid, fysisk skada.
  • Demon Hunter - En skoningslös hämnare som attackerar demoner med pilar och sprängämnen, använder också mekaniska anordningar. Ständigt flytta runt för att hålla sig utom räckhåll. Räckvidd, fysisk skada.
  • Korsfararen är en stark försvarare av tron på tung rustning. Håller tillbaka fiendens attacker med lätt magi och slår demoner med flammande eld. Närstrid, hybridskada.

Var och en av karaktärerna i Diablo Immortal har sina egna fördelar och nackdelar. Om du har spelat liknande rollspel tidigare kommer det inte att vara svårt för dig att välja en hjälte för din spelstil. Och för alla nybörjare råder vi dig att välja en barbar - han är den lättaste att hantera och ganska kraftfull.

Diablo Immortal Features

Spelet har både en huvudkampanj med en historia och sidouppdrag. När du passerar dem får du erfarenhet, guld, delar av utrustning (skrot), uppgraderingar för fängelsehålor och värdefulla artefakter. Utöver kampanjen är fängelsehålor (fängelsehålor, eller rifts, som spelarna också kallar dem) en viktig komponent i spelet. De är av olika slag, de viktigaste är den antika portalen och det glömda tornet. De är antingen solo eller i grupp. I en grupp får du fler erfarenhetspoäng, guld och skrot. Observera att du har möjlighet att förbättra kvaliteten och kvantiteten på mottagna föremål genom att förstärka portalen med emblem. Jordbruk utan buffs kommer inte att ge dig slumpmässiga legendariska ädelstenar, runor och skimrande glöd. Med förstärkning – tvärtom. Att använda vapen eller inte – svaret är självklart.

Hur får man emblem i Diablo Immortal? Det finns flera sätt:

  1. köp med riktiga pengar om du inte vill lägga tid på att få det i spelet;
  2. få en vapensköld för att logga in i spelet varje dag;
  3. byt emblem mot valuta i spelet som erhållits från prestationer.

Som du kan se försökte utvecklarna inte hårt och arbetade hårt för att få dessa vapensköldar även för att slutföra uppdrag. När allt kommer omkring, när du går vidare genom spelet, kommer prestationerna att bli färre och färre. Valutan kommer att bli sällsyntare och dyrare, att få ett sällsynt vapen blir ännu svårare. Och du måste erkänna att det inte är någonting alls att gå in i spelet en gång om dagen för att få ett vapen. På grund av detta har många spelare kallat Diablo Immortal till ett spel som betalas för att vinna. Eftersom du inte kan få inläggningsstenar utan emblem, kan du inte få kraftfulla bonusar utan stenar, och utan bonusar kan du inte gå upp i nivå och du tappar intresset för att spela.

I alla fall är det upp till dig om Ladda ner Diablo Immortal gratis eller inte. Det är definitivt värt ett försök, för det här är en ny berättelse från ditt favorituniversum!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more