Dina bokmärken

Deus Ex Mankind Delad

Alternativa namn: Deus Ex Mankind Delad

Game Deus Ex Mankind Delad om en global konspiration.

Dusp Mankind Divided är en uppföljare till Human Revolution-serien som släpptes 2011 Nu förbereder Eidos Montreal under förlaget Square Enix för att släppa en uppföljare som berättar om händelserna i plottet 2 år efter första delen. Även om spelet kommer att släppas endast 23. 08. 2016 är det känt att Deus Ex Mankind Delad nedladdning är tillgänglig för plattformar:

 • PlayStation 4
 • Windows
 • Xbox One

Stealth Shooter med tecken på en skytt från den ledande personen utspelar händelser år 2029 Framtiden är inte så avlägsen, men författarna utruste spelvärlden med tekniker som sannolikt inte är tillgängliga för mänskligheten. Trots att vi har att göra med fiktion kan ni tillåta något.

Kör runt tomten.

Om du beställer, kan du ladda ner Deus Ex Mankind Delad före tid. I framtidens samhälle har vetenskap och teknik gått så långt att de har lärt sig hur man ändrar människor. Skadade lemmar eller organ ersätts av bioprosteser och människor får nya möjligheter. Vissa utnyttjar dem för kriminella ändamål, och detta sätter samhället mot alla "mekaniserade" medborgare.

Situationen blir glödlampad modifierad anses betraktas utsatta och tvingas leva isolerade. Bland dem är Adam Jensen en Interpol agent undercover. Han är beväpnad med mekaniska bioprosteser och moderna vapen. Han är en främling i vanliga människors värld, och bland sådana som han själv. Därför är det viktigt att bestämma det korrekta mönstret för beteende för att avslöja konspirationen och förstå vem du kan lita på.

Spelare för att utveckla Adams förmåga, förvandla honom till en listig, stark och smart krigare. Vapen kommer också att finnas tillgängliga för olika prover, och det kan erhållas vid en gång i färd med att passera. Under skirmishes kommer hjälten att förlora energi, men i motsats till tidigare serier, där du var tvungen att hitta ett sätt att återställa det, sker det nu automatiskt.

Bland de nya produkterna från Deus Ex Mankind Delad på en dator ser du en titansköld, som tillfälligt skyddar mot fysisk skada. En annan hjälte har förvärvat ett Tesla, ett användbart vapen som fungerar som en stunpistol, men med en kraftfullare elektromagnetisk laddning. Den är monterad i borsten och släpper ut 4 laddningar. Nano-bladens funktionalitet har förändrats, de kan fungera som fjärrvapen, och en olaglig chockpistol är monterad i underarm av Adams PEPS.

Faktioner och tecken.

Det är helt naturligt att i denna situation är människor indelade i två grupper:

 • KPA koalition av rättigheter utvidgades
 • ОП 29 operationsgrupp

CPA är en icke-statlig grupp, men har vikt i den politiska världen, eftersom den utgör en betydande del av befolkningen i förhöjda människor. Koalitionen är belägen i Tyskland, och den är ledd av en tidigare läkare Talos Rucker. Nyligen började organisationen att anklaga terroristhandlingar trots sina fridfulla uttalanden.

ОП 29 uppstod på grund av beslutet från regeringsorganisationerna i olika länder och är utrustad med fullmakter.

I varje fraktion möter du flera tecken. I CPA: s led är följande:

 • Talos Rucker, koalitionschefen. För att skydda förhöjda människor föredrar icke-våldsamma metoder, men någon ersätter den.
 • Victor Marchenko är benägen att radikala metoder.
 • Watslav Koller är en obeständig förstärkningstekniker under omslaget till en mafia Zhvali.
OP000: Sammansättning OP 29:

 • Adam Jensen drömmer om att stoppa Illuminati för att rädda världen.
 • Jim Miller filialchef.
 • Alex Vega hjälper Adam att hitta allt om Illuminati.
 • Chikain pilot i gruppen Adam.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more