Dina bokmärken

Destiny 2

Alternativa namn: Destiny 2

Destiny 2: mänskligheten är i fara.

Tre amerikanska företag (Bungie, High Moon Studios och Vicarious Visions) arbetar för att göra spelet Destiny 2 den perfekta fortsättningen av den första delen. Projektet presenteras i planet för sci-fi-genren, där en multiplayer shooter från en ledande person är perfekt arrangerad. Plattformar som Destiny 2:

kommer att vara tillgängliga för att spela
  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • PK för Windows

Huvudtemat som genomtränger spelprodukten är återgången till förlorade positioner. Detta koncept är ganska omfattande och omfattar kraft, vapen, ägodelar och liknande. d. Författarna till datorberättelser älskar att sätta mänskligheten på utrotningsplatsen och tvinga honom att leta efter en väg ut ur de sista krafterna. I denna situation blir det omedelbart klart att kampen är ödmjuk, grym och lång. Vad som händer tar spelaren i en avlägsen framtid, när tekniken gillar och nått betydande höjder, men de blev också dödsorsaken.

överleva till varje pris.

Download Destiny 2 kan vara hösten 2017, och de som klarar av att förbeställa, kommer att få ytterligare spelalternativ, innehåll, tillgång till tillägg som bonusar. Nå, nu kan alla bekanta sig med spelets egenskaper, från och med plot. Människor har länge behärskat utrymme, har fått nya problem förutom fördelarna. Det visade sig vara inte mindre fiender än på jorden, bland annat Gouls armé är känd för sin speciella grymhet. Hon förlorade aldrig, men kanske är det hennes svaghet, för hon är för säker på sig själv. Den röda legionen attackerar och förstör världarna, och nu har dess objekt blivit den sista staden där det fortfarande finns folk kvar. Vaktarna som vaktade honom förlorade de unika krafterna, så att de kunde hålla klockan. Nu har människor förlorat sitt sista hopp om skydd, och tvingas lämna staden och fly.

Men det finns alltid modiga själar som inte vill lägga sig på aggressorn. De är redo att rebellera, samla så mycket styrka som möjligt. Börja i Destiny 2 spela. Vi måste kalla på resterna av de krafter som sprids i hela solsystemet för att samla dem mot Goul och hans legion. Bara genom att använda alla resurser, och genom att lära sig att agera tillsammans, kommer det att vara möjligt att återvända till ditt eget hus och allt som har tagits bort. För att göra detta kommer du att ha ett stort urval vapen, och utvecklarna har tagit hänsyn till spelarnas önskemål och avbrutit en uppsättning slumpmässiga egenskaper. Om det brukade ta dagar och veckor för att förbättra prestanda, kan du nu fokusera på uppdraget och veta att pistolen inte kommer att släppa dig ner.

Bland de platser som ska besöks:

  • Nessus Planet of the World. På den kan du hitta riktiga skatter. Dess invånare har förvandlat sin bostad till världen av bilar som finns inom och på ytan.
  • Io satellit av Jupiter. Han är intresserad av både människor och maskiner från planeten Nessus, och han måste skyddas från Legionens invasion, som letar efter en ny kraftkälla här för framtida erövringar.
  • Titan täckt med satellitvatten Saturnus. Från djupet lurar bevis på mänskligheten här och där. Endast små byar och byggkargar finns fortfarande på ytan. Men under dem i det mörka vattnet lurar något hemskt.
  • Stadens sista bosättning av människor på jorden. Det är byggt under Wanderer, som matar honom med sin energi och tjänar som skydd mot fienden.

V Destiny 2 inför "Avangard" hittar du en kraftfull allierad, som är ledd av en trio av Guardians, som ger armén utrustning. Deras ledare Cade 6, som bestämde sig för att bli en vandrare, och nu vandrar genom öknen. Sammanfoga honom väntar du på farliga äventyr.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more