Dina bokmärken

Deepolis - vattens skytte

Alternativa namn: Dipolis

Online spel Dipolis & ndash; gratis webbaserat strategispel med tredimensionell grafik. Bigpoint företaget utvecklat en ursprungliga projektet i sitt slag, som har en betydande fördel gentemot befintliga onlinespel. Spela Deepolis'll dyka in i djupet av undervattens utrymme. Det är hur världen ser ut efter framtiden för den globala uppvärmningen. Bli ägare av ubåten och gå på att vinna den vidderna i havet kommer att hjälpa Deepolis onlineregistrering. & Nbsp;

Systemkrav för spelet är minimala:

& bull; Pentium 3, 1 GHz

& bull; 16MB grafikkort

& bull; minst 128 MB RAM

& bull; operativsystemet - XP / Vista / Windows 7

& bull; tillgång till Internet

& bull; webbläsare - Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Opera & nbsp;

Registrera Deepolis processen är enkel. Det kommer inte ta mycket tid, som att hämta och installera spelet är inte nödvändig. Gå med i spelet Deepolis kräver att du mata in följande uppgifter: & nbsp;

1) smeknamn & ndash; komma med det namn som kommer att spela,

2) Kom upp med ett lösenord som tillförlitlighet bör upprepas i nästa rad,

3) E-postadress & ndash; återkoppling

4) Den valda spelserver (förutsatt Europa1, Test Server Evropa2, Amerika1),

5) Födelsedatum,

6) Din samtycke till villkoren i spelet.

Efter avslutad registreringsformuläret klickar du på Registrera och Dipolis på nätet kommer att göra dig unik invånare i undervattensvärlden. Inbäddat i djupet, & nbsp; du kan välja en av de tre kaster, som kämpar inte bara för att överleva, men också kraften i marina utrymmen.

Spelet Deepolis nätet ger bestämma vad mer till godo bland följande rösterna:

& bull; Nauta (Nauten)

& bull; Siona (Scion)

& bull; Dzhafnary (Jafnhar)

Nauta & ndash; neutral rösterna, bedriver handel och forskning. De är ättlingar till de forskare som lyckats överleva. Peace fraktion som har den mest balanserade båtarna får handla på eventuella fientliga stationer kaster. & Nbsp;

I Sion starkaste försvarssystemet. Dessa mycket odlade invånare i undervattensrike utrustade sina båtar skyddas. De kan simma upp nära stationer Nauta och samarbeta med dem. Men det område dzhafnarov det är bättre att inte närma, eftersom de senare kommer att öppna eld utan förvarning.

Dzhafnary aggressiva och militanta konfigurerad. Deras totala båt kan rymma en hel del utrustning. Kärnteknik är deras främsta intresse. Också beroende av olja utveckling. Detta kast finns att handla med fyndet, men från fientlig Sion bättre att hålla sig borta.

Dipolis spelet har ett välutvecklat ekonomiskt system. Du kommer att simma i vattenresurser, som sedan kan säljas. För framgångsrika transaktioner behöver studera processen för prisfluktuationer på råvaror. När spelet är en sådan sak som auktioner, för att hjälpa Deepolis spela mycket mer intressant.

Systemet med PvP (spelare konfrontation system) är ganska enkel. Deepolis nätet arsenal består av:

& bull; akustiska vapen

& bull; torpeder

& bull; bomber

valda målet skada, gör ditt bästa för att skjuta honom. Seger ger stridspunkter, som du tilldelade rang. Rivals är inte bara människor, utan också monster som lever i undervattens utrymmet.

För att spela spelet Deepolis nätet är möjlig med hjälp av dessa stridslägen:

& bull; strids kaster och klaner

& bull; headhunting

& bull; prospektering läge

Var försiktig, lurar fara runt varje hörn och när som helst kan det hända att du måste försvara. När allt kommer omkring, går vägen genom fiendens bastioner och fästningar. Kom ihåg, desto mer kommer din klan säkrare känsla, men med samma strid där ange mer ambitiöst.

Deepolis onlinespel rymmer olika quest uppgifter för vars genomförande kommer att tillfalla resurser, spelets valuta och även moduler för fartyget. & Nbsp; Uppgifterna är organiserade på ett sådant sätt att du får förfrågningar för att utföra ekonomisk forskning och militära uppdrag.

Valuta spel Deepolis delas in i:

& bull; Sel

& bull; Helix

Förekomsten av byar, tjänar också att köpa saker. En Helix är en premie valuta, tjäna så mycket svårare.

Spela online spel Deepolis eventuellt rör sig genom nivåerna nästan hur länge som helst. Vissa spelare går ända upp till 100 nivå, men det är inte kapellet. Nybörjare är svårt att bosätta sig eller göra något val. Låt oss vara beslutsamma att tillhöra en grupp. Men bryr sig inte på detta. I sådana frågor, är spelet lojala och redan den 5 nivå, är det möjligt att gå till en annan klan. Varje nivå blir starkare och klokare. Vad som först var svag, såsom vapen som används, är det perfekt. Så det är säkert att sträva framåt, och & nbsp; kanske det är du sätta ett nytt rekord!

Gå invånarna i undervattens universum och njuta av färgglada spel spel, resa i tre dimensioner, en rad olika åtgärder som utförs! Den unika idén med spelet är säker på att imponera! Låt turen stannar & nbsp; trogna följeslagare!

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more