Bokmärken

DC Universe Online

Alternativa namn: DC Universe Online

& nbsp;

DC & nbsp; Universe spel & ndash; Online-rollspel med en gripande berättelse och ett stort utbud av de mest spännande sätt. & nbsp; Idén till MMORPG , företaget Sony & nbsp; Online & nbsp; Underhållning lärt sig populära serier. Av detta följer att de aktörer som & nbsp; Här & nbsp; uppfyllda, har det länge varit känt för alla. Du kommer att kunna slå som superhjältar eller supervillains. Detta är en typisk kamp mellan gott och ont. Och vilken sida att välja - lyssna till ditt hjärta och bestämma själv. Om detta inte är den eviga konfrontation, har invånarna i sagovärld slet från sysslolöshet. Men i DC & nbsp; Universum & nbsp; Online hittar du en otrolig mängd intressanta uppdrag, uppvärmda sammandrabbningar mellan de riktiga spelarna, skrupelfria bots fötterna som då och då måste du lägga på plats, nämligen hänsynslöst förstörts. Förutom att du alltid måste följa utvecklingen av karaktär, bryr sig om anständiga vapen, utveckla en rad olika fredlig ockupation, lära magi och kampsport. Den dynamiska utvecklingen av svälja dig i en virvelvind! Ringa DC & nbsp; Universum & nbsp; Online fria att ge njutning till sina användare.

DC & nbsp; Universum & nbsp; Online Registreringen tar dig till en färgglad värld. Du måste skapa ett konto genom att fylla i följande områden: spelarnamn, lösenord, bekräftelse e-postadress, födelsedatum, land. Dessutom bör svara på frågan, där fick du först lära om spelet. Sedan sätta en bock som du vill hålla jämna steg med nyheter och accepterat spelreglerna. DC & nbsp; Universe Registreringen är klar när du trycker på motsvarande knapp.

För att spela spelet DC & nbsp; Universe Du måste vara säker på att din dator uppfyller systemkraven som behövs för gameplay. En lämplig konfiguration är följande:

- operativsystemet Windows XP / Vista / 7;

- CPU-cykler Intel Pentium , 4 @ 3. 0 GHz / AMD Athlon 64 3200 +;

- kort nVidia GeForce 7800 / ATI Radeon X1800;

- videominne 256 MB;

- DirectX-kompatibelt ljudkort;

- 30 GB ledigt hårddiskutrymme;

& nbsp; - RAM 1 GB.

Att ta sig in i matchen, bör en nybörjare ta flera beslut. Du kommer inte bara välja den part för vilken du slåss, och supermakter för permanent bruk, som så småningom måste förbättras. Spel DC & nbsp; Universum & nbsp; Online erbjuder magiska prylar, kontroll eld, is, natur och förnuft. Ordet är ditt! Det är den riktning som du gillar mest, och kommer att ansvara för den övergripande taktik tillämpas under passagen av spelet. Då måste du ange hur du vill resa. Det finns tre alternativ. Denna klassiska flygande, snabb löpning, akrobatik.

Det finns också en uppdelning i klasser. Controllers healers, tankar, DPS & ndash; Här är fyra klasser som du kan tillhöra. Det är dock endast DPS tillgängliga för alla som vill bli. I andra klasser, det finns vissa begränsningar. Tja, till exempel, behållare, fans kan vara antingen eld eller is.

Oroa dig inte om att & nbsp; kommer inte att kunna ta itu med de viktigaste punkterna DC & nbsp; Universe på nätet. Erfarna instruktörer är redo att komma till din hjälp. Här finns en joker, och Bettman och Superman och Lex Luthor och andra hjälpare, ge värdefulla råd. Bli en lärjunge till en av dem, för att förstå lagarna för överlevnad i en orolig värld.

När det gäller vapenarsenal i spelet är ganska imponerande. Det finns och dvoruchnye, och en hand ämnen, och gevär och knivar, och rosetter. Dessa är bara enkla exempel. I själva verket är valet mycket solid, och du har möjlighet att prova många dödliga prylar.

Hela svammel började på grund av det faktum att de mörka krafterna beslutat att erövra makten och beslagta mark. Men det våldsamt motstånd ledde till ljuset som bröt ut ett brutalt krig, som också försenat. Det är inte känt vem som vinner kommer att vinna, men alla är redo att slåss till döden. Och om du kan DC & nbsp; Universe för att spela, inte kapitulera, kommer du att kunna hålla ut till det sista?

du börjar träningsuppdrag. Den består i det faktum att du befinner dig medvetslös på rymdstationen. När han kom till, inser du att du behöver för att få ut av här. Men din väg till frihet kompliceras av sammandrabbningar med monster. Är du på rätt spår behärska stridsteknik och banar sin väg från vidriga varelser. Efter avslutad testet, är du transporteras till Gotham, staden bebodda superpersonazhami. Beroende på vilken fraktion du tillhör, kan du gå till polisstationen, eller en nattklubb.

Vilken stil passar dig bäst att spela DC & nbsp; Universe & ndash; Återigen, valet är ditt. Om du inte är mycket sällskaplig, är single-mode precis vad du behöver. Om du längtar efter kommunikation och vänlig miljö, gå med i ligan. I detta fall kommer alla landvinningar vara konsekvent. Kom ihåg, det finns ingen obyazalovka! Du är fri att agera efter eget gottfinnande!

Vem du än är, har du några av de egenskaper som kräver pumpning. Обратитевниманиенаследующийсписокпунктов: Hälsa, kraft, makt, precision, försvar, seghet, dominans, & nbsp; & nbsp; & nbsp; Restaurering, vitalisering, Critical Attack Chance , och Skador, Critical Healing Chance , och Effekt & nbsp; Stealth Betyg. Ju högre nivå och matcha dem i 30, desto fler möjligheter. Färdigheter förbättras gradvis, med tiden bli hög.

Spelet kommer att fängsla dig från de första stegen! Kära äventyrare, du kommer säkert att vara nöjd! Lycka till!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more