Dina bokmärken

Darkest Dungeon 2

Alternativa namn:

Darkest Dungeon 2 är fortsättningen på det berömda och otroligt framgångsrika RPG-spelet. I spelet kommer du att se den vanliga dystra handritade 2d-grafiken. Varje ny vy eller landskap är ett mästerverk. Det finns inget liknande i världen, i det här fallet har grafiken blivit ännu mer unik i jämförelse med den första delen. Musik och röstskådespeleri bidrar till att skapa en obeskrivlig atmosfär.

Du kommer att resa genom en värld som är plågad av smuts. Dystra landskap av förfall finns överallt. Ditt team kommer att ha en mycket farlig resa på diligens i ett försök att stoppa världens död.

  • Uppgradera dina hjältars stridsfärdigheter
  • Se hur deras relation utvecklas under resor
  • Få resurser för att uppgradera vapen och utrustning
  • Utrota ondskan på din väg
  • Uppgradera diligens

Spelet är fortfarande extremt svårt. Alla felaktiga beslut leder till lagets död. Men även om du misslyckas kommer detta att tillåta dig att få fler resurser i nästa försök och gå längre.

Under resan måste du passera fem regioner. Var och en av dessa regioner har sina invånare och fiender. Du kommer att behöva racka dina hjärnor att välja den mest effektiva strategin.

Stigen är extremt farlig, men det blir korta pauser på krogarna. Den här tiden kan spenderas på uppgraderingar och en kort vila för hjältarna.

Ditt lag består av väldigt olika karaktärer. Genom att övervinna svårigheter tillsammans kan de bli bästa vänner, eller tvärtom, de kommer att gräla och irritera varandra. Lagrelationer har en enorm inverkan på slagfältet. Karaktärer som knappt kan tolerera varandra slåss mycket mindre effektivt. Överdriven stress kan förstöra relationer i alla företag. Håll ett öga på denna parameter och försök hitta en balans mellan att ha kul för fighters och förbereda sig för nya utmaningar.

Stridssystemet är turbaserat, fiender och dina fighters turas om. Välj typ av attack eller använd andra fightertalanger. Till exempel kan du stärka truppen eller försvaga fienderna.

Den allvarligaste fienden är alltid med dig överallt. Under spelet måste du besegra fem av dina svagheter.

Innan varje ny utmaning kommer du att ha möjlighet att ändra din strategi och taktik något för att bättre passa den kommande uppgiften.

Separat är det värt att notera musiken som perfekt kompletterar spelvärlden. Detta är inte förvånande, eftersom Stuart Chatwood skötte musiken och Power Up Audio-teamet arbetade med ljudeffekterna. Berättelsen uttrycks av den professionella skådespelaren Wayne June.

Projektet är fortfarande tillgängligt i tidig åtkomststadiet. Men det finns inga allvarliga brister nu, och med släppet av den slutliga versionen kommer ännu fler äventyr att dyka upp, mindre brister kommer att rättas till.

Playing Darkest Dungeon 2 är mer intressant, och vad som händer är mer förståeligt om du redan är bekant med den första delen. Men om inte, oroa dig inte, det är en annan historia. En liten handledning i början kommer att visa dig alla funktioner i spelet.

Darkest Dungeon 2 gratis nedladdning på PC, tyvärr inte möjligt. Du kan köpa detta mästerverk på Steam-portalen eller på den officiella webbplatsen.

Börja din resa genom den döende världen just nu och förstör ondskan som har trasslat in allt i spelet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more