Dina bokmärken

Present

Alternativa namn: Dar Bogov, gåva av gudarna

Gift of the Gods Online & ndash; fri multiplayer online role-playing game som är en värdig pipeline spelprodukt. Spelet utspelar sig i en speciell magisk värld Dar. Denna värld är på randen mellan liv och död, inte så länge sedan dess invånare har haft exempellösa destruktiv kraft i sin katastrof under namnet & laquo; Kara & raquo;. I denna värld är att slåss sinsemellan gudar höger och vänster hand.

Register Gift of the Gods i spelet är mycket enkel och tar inte mycket av din tid. Allt du behöver göra & ndash; är att ange ett användarnamn, ett lösenord för att komma åt spelet och din e-postadress som senare får du ett meddelande om att registreringen avslutats gåva från gudarna. Efter detta kommer du att behöva välja sin egen beskyddare gud, som är en riktig mentor. Valet av detta beror i hög grad på väg att bli din karaktär. Gods Left Hand & ndash; gudar onda krafter, död, evigt lidande och fruktansvärda grymhet. I motsats till dem, gudarna Höger & ndash; gudar harmoni, godhet och rättvisa. Beroende på den valda sidan innan du öppnar möjlighet att bli en lärjunge av oskulden, eller Högtiden för Defender eller Terror, och förstörelse av sorg, om du bestämmer dig för att välja vägen för vänster hand. Det är viktigt att komma ihåg att valet av skydds kan göra bara en gång.

Spela Gift of the Gods kommer utan undantag, alla, eftersom spelet är ganska krävande på specifikationerna för din dator. Allt du behöver & ndash; en dator med en webbläsare som är ansluten till World Wide Web.

trivsamt glad spel grafisk komponent. Det kommer att uppskattas av även de mest erfarna spelare. Tecken och byggnader är ritade i detalj och skönhet av platserna kan inte sluta undra, även efter många timmars spel. Sammanfattningsvis alla dessa är komponenterna i en härlig atmosfär, som ofrivilligt nedsänkt börjar spela. Man får en känsla som om du är i sanningen komma i den mest fantastiska magiska värld.

Gift of the Gods online-spel som kommer att glädja alla spelare intressant och bättre utformade stridssystem. Således, segern i slaget beror på & nbsp; hur kompetent du kombinerar de kända typer av attacker dig eller speciella färdigheter i din karaktär. En annan viktig aspekt är att, under överinseende av gudomen passerar kamp. I början kämpar motståndare med sina jämnåriga, beslutar i stor utsträckning resultatet av kampen framgång, men med utvecklingen av din karaktär, får du mer kontroll över alla dina stridsduglighet av sammandragningar. Inte bara ignorera det faktum att bärandet av din karaktär, eftersom det är direkt beroende av omfattningen av de skador som kommer att återspeglas genom ringbrynjor eller en god kvalitet hjälm.

Det viktigaste inslaget i spelet är förekomsten av så kallade gåvor & ndash; speciella färdigheter, mottagna tecknet om han följer vägen för hans obefläckat beskyddare gud. Var och en av gudarna ger order till sina anhängare helt unik uppsättning & laquo; gåvor & raquo;. Med detta spela spel online Gift of the Gods mycket intressanta.

Huvud valuta som gåva av gudarna online-spel ger karaktärerna & ndash; Detta silvermynt. För dem, har du möjlighet att köpa för din församling diverse utrustning och vapen. Silver också kan spenderas på andra nyttiga och viktiga saker i hjältens resa. Gåvan av gudarna pjäsen blir mer intressant med varje ny nivå tas, eftersom med tillväxten av karaktär, konsekvent växande dess många egenskaper, såsom till exempel angrepp eller försvar.

Online spel Gift of the Gods & ndash; är allt som är nödvändigt för alla som vill koppla av, inte bara kroppen utan även själen och få en hel del glädje av onlineunderhållning. Och ännu mer så om du börjar spela spelet Gift of the Gods med sina kamrater, det är ingen tvekan om att avgiften är goda känslor för en lång tid spelet du angav!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more