Dina bokmärken

Truckers 2

Alternativa namn: Truckers 2

Truckers 2 spel som kombinerar element av racing inte bara ovanligt utan också mer ekonomisk strategi.

Ladda Truckers 2 finns på en webbplats som ger en sådan möjlighet. I princip ladda ner spelet från torrent. Du kan Truckers 2 spel nedladdning i flera format:

1) Expanded Edition till PC. Bestseller.

2) Expanded Edition till PC. Ändrad version.

3) Standard Edition till PC.

Spela Truckers 2 Du kommer inte förbise följande objekt:

Bensinstationer - på en bensinstation som du fyller i enlighet därmed din bil.

2. STO - här kommer du att reparera bilar eller bara för att förbättra dem. Tank gård - en plats där du kommer att ta lasten, och skicka till den angivna platsen (till exempel bränsle för bensinstationen). Genomföra denna typ av last måste mycket noga, eftersom de är explosiva. Om du tar det med framgång, kommer du att få en massa pengar.

4. Bränsletankar - är speciella objekt som är på olika platser. De är märkta med en skylt «bränsle». Med dem kan du fylla din bil bensinpris nedan. Tankar i allmänhet ligger långt från bensinstationen, så du kommer att vara mer ändamålsenligt att tanka dem.

Referens kiosker - objekt som ligger intill de terminaler lager. I dem kan du lära dig om alla transporter och gods, som för närvarande håller på att utarbetas, och sedan välja de bästa varorna.

6. Semi - objekt som är i huvudsak på vägkanter eller i bosättningarna. De är fria. Trailers används för att transportera gods på specialtraktorer. Spelet har en specialtraktorer, som endast lämpliga matchande släpvagnar. Standard släpvagnar som inte bifogas.

I Road Truckers 2 samverkar alla bosättningar. Samtliga av dessa anges på en karta. Utöver de viktigaste vägarna i spelet Truckers 2, finns det också en dold väg. På dem kan du få om delkomponenter till sida med de vägar.

1) Neutrala drivrutiner - kan du träffa dem på vägen eller på parkeringsplatser.

2) Polis - deras lastbilar - är BMW, liksom flera flygplan. Polisen straffar förare som bryter mot reglerna: rida på stulna fordon, som bär stöldgods. Om du gör ett brott inom polisen, kommer du att bli beordrades att stanna. När det gäller lydnad, utfärdade dig böter. Om du inte slutar, då jakten börjar för dig, och sedan öppnade eld.

De kan stå vid sidan, erbjuder dig prata. Gör banditer Du kan köpa en stulen bil eller be att stjäla varor från en konkurrent.

Truckers 2 spel ger dig möjlighet till olika typer av fordon:

1) Traktorer - 13 modeller.

2) Vans - 9 arter.

3) Bilar - 12 modeller.

4) Bus.

Truckers 2 spel är mycket intressant och ganska ovanligt. Det är det som gör det ännu mer attraktivt!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more