Dina bokmärken

Kulturer Online

Alternativa namn: kulturer på nätet, online-spel kulturer, slog kultur på nätet, kulturer 2 på nätet

Om du är intresserad av i samband med civilisationen, om du ritar historien om de gamla vikingarna, och om du vill vara i rollen som en av dem, då webbläsaren gratis multiplayer online spel kulturer [1 ] i genren strategi & ndash; Detta är vad du behöver. Trevligt spel gränssnitt, väl dragna tecken, färgglada byggnader & ndash; Detta är vad som gör spelet roligare för publiken. Dessutom är spelet helt anpassad till den rysktalande användare och inte kräver stora datorresurser. För att kunna spela spelet kulturer på nätet behöver du en dator:

·                    Med operativsystemet Windows 98 / ME / 2000 / XP / Vista x 32 / Sju [ 11]

·                    Processorn Intel Pentium III 1 GHz [2 ]

·                    minne , 256 Mb

·                    Kortet från 64MB

·                    Internet-anslutning

·                    Webbläsare

Det bör noteras att utan registrering kulturer Online kommer inte att spela. Men oroa dig inte, eftersom registreringen av spelet kulturer Online standard, och kommer inte att ta mycket tid. Först av allt måste du gå till den officiella webbplatsen för spelet och klicka på & laquo; registrering & raquo;. Öppna sedan ett standardregistreringsformulär där du måste ange:

·                     namn

·                     e-postadress

·                     för att komma upp och bekräfta ett lösenord

·                     läst och godkänt användaravtalet

Om du vill kan du prenumerera på nyhetsbrevet. Detta är din kulturer Online-registrering är över, och du genast komma in i spelet.

I början måste du välja spelvärlden av de fyra tillgängliga:

·                     Novgorod

·                     Moskva

·                     Kazan

·                     Tagil

därefter kulturer onlinespel ber dig att definiera loppet spelet karaktär.

Dessa två spel:

·                     Viking

·                     asiater

När du har valt en ras du ska gå till en sida skapande karaktär, utan vilken det är omöjligt att spela spelet online kulturer Online . Du måste välja ett av de sex föreslagna bilder (3 män och 3 kvinnor), och sedan anpassa det själv genom att välja färg och stil tecknet. Åh, och glöm inte att tänka på namnet på sin hjälte. Allt är möjligt nu och spela i kulturer Online . I början av spelet kommer du att få ansvaret för ett spel karaktär, som kommer att hjälpa dig att hantera förvaltningen av spelet. I spelet måste du utveckla din karaktär, skicka honom till strid, men glöm inte om utvecklingen av byn.

& nbsp;

Alla byggnader och konstruktioner i byn byggs från en kombination av fyra viktiga resurser som kan och bör ge:

·                     träd

·                     Sten

·                     järn

·                     Guld

Dessutom presenterar fortfarande spelet punkter vetenskap som kommer att behövas för att utveckla ny teknik och glasögon, vilket speglar stämningen av byborna & ndash; de är ansvariga för att höja byggnader. Självständigt utveckla alla resurser hjälten i kulturer Online kommer att komplicerat, så du bör anställa vikingar som du kommer att vara till nytta inte bara för utvinning av resurser.

& nbsp;

Spelet innehåller tre typer av vapen för varje klass:

·                     axe

·                     lök

·                     svärd

Spelet innehåller fem egenskaper hos hjälten:

·                     effekt

·                     Förmåga

·                     tur

·                     sinne

·                     Endurance

För varje ny nivå hjälten får 1 poäng, och för hans arbete i särskilda byggnader kan förbättra prestanda:

efter som erhålls vid stenbrottet

sinne utvecklas i laboratorium alkemist

konstitution på en järngruva studie

guldgruva fångst förmögenhet

Förmåga som erhållits i ett sågverk

& nbsp;

& nbsp;

Spelet kulturer på nätet kan du välja tecken såsom:

·                     krigare

·                     Berserking

·                     pil

Warriors används en en hand vapen och en sköld. När en krigare är hemma, skulle det vara lämpligt att arbeta i ett sågverk och stenbrott att utveckla indikatorer på styrka och smidighet.

Berserkers föredrar två-handed axlar, som tar upp en hel del energi. Därför, för att inte missa berserker sitter hemma, skulle det vara lämpligt att arbeta i ett stenbrott.

Pilarna träffa målet på distans, och för detta är det nödvändigt att stödja de färdigheter och träffa kallt anledning. Därför, när skytten hus, skulle det vara lämpligt att arbeta i laboratorium alkemist.

& nbsp;

Game kulturer på nätet kommer att erbjuda dig att genomföra strid med monster, men inte bara för att kampen mot andra spelare i spelet tillhandahålls. Förutom möjligheten att skapa klaner med sina vänner och klaner i sin tur få hela ön till ditt förfogande.

& nbsp;

Registrering kulturer Online öppnas framför dig möjlighet att fördjupa sig i den spännande värld för det okända, reser med vänner som du får nöje.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more