Dina bokmärken

Crystal resa

Alternativa namn: Crystal Jurnay, Crystal Journey

Game Crystal Journey - ett fantastiskt äventyr för children

Ny magisk berättelse från animevärlden är redo att berätta om Crystal Journey. Talimores blomstrande, vackra land är orenat av den hänsynslösa djävulen och hans armé av rastlösa demoner. Många lätta riddare polerade sin rustning och skärpade sina svärd för att aktivera försvarsartefakter under fiendens ohållbara angrepp.

återställde världen tillät invånarna i Talimor att ta en paus från kriget. Men kom ihåg fiendens perfidiösa angrepp, var de varna, och det var bra, för de mörka krafterna började flytta igen. De tog sitt nederlag som en förolämpning, och de vill hämnas.

Den djävulen har utvecklat en ny taktik som bestämmer sig för att leverera det mest smärtsamma slaget mot kungariket - att kidnappa den söta prinsessan Alice, medan hon oavsiktligt fångar fjärilar, sjunger en rolig sång. En söt tjej behöver räddas - bara så Talimor blir glad igen. Redan ropade likgiltiga och modiga krigare, redo att spela Crystal Journey, kämpa mot skrämmande ondska.

Följande och bosättning ner

Eva modiga människor kommer att vara välkomna i webbläsaren äventyr leksak. Menyer och dialoger finns på ryska, och detta kommer att underlätta förståelsen av uppgifter som sprutas generöst. Du har en farlig kampanj och oundvikligt möte med fruktansvärda demoner, med olika tankar - en jätte padda, en rosa fågel, då någon okänd beast.

I början väntar varje deltagare på Crystal Journey registrering eller ett erbjudande att logga in via Facebook eller VKontakte under befintligt namn där du kan:

 • Talk
 • Gå på forum
 • Finn ytterligare information
 • Ask en fråga
 • Lär dig om tävlingar och utmärkelser
 • Hämta ett pris för aktiv marknadsföring på spelområdet

Vi väljer ett tecken och går till skönhetssalongen i Rhône för att ge den ett originellt utseende. Salongen ligger i Windrain, som ligger i vindens berg. Metamorfos börjar först efter att ha fullföljt uppgiften "Skönhet". Efter avslutad uppgift kommer du att få en gåva från Rhône-kuponger till transfigurationsverkstaden.

Du kan själv välja stilen eller använda den slumpmässiga urvalsfunktionen och sedan ta bort "fågeln" i "Display" -objektet och du kommer se alla ändringarna. Det är nödvändigt att närma sig den kreativa omvandlingen på allvar, eftersom endast kuponger som mottas som gåva ger dig rätt till ett gratis besök på salongen. Om du senare vill fixa något kommer det bara att vara möjligt mot en avgift.

Förvaltningsverktyg

Det är dags att andas livet i din hjälte. Han är redo att kasta sig på slagfältet, sopa faror och hinder i vägen. Det är inte tillräckligt att utrusta det med ett skarpt blad, du måste skickligt hantera alla rörelser, och dina fingrar kommer att ha något att göra, eftersom kontrollen inte bara är musen utan även tangentbordet.

Teaching digest hjälper dig att bli bekväm med alla knappar, och snart hittar du automatiskt en nyckel och ytterligare färdigheter med funktioner introduceras gradvis, så att du enkelt kan anpassa dig till innovationen. Mellanslagstangenten är den mest efterfrågade nyckeln, och bokstäverna betyder användbara färdigheter.

 • Vi rullar genom dialogerna och bekräftar valet
 • Rymd med upp pilen för att klättra uppför trappan
 • Rymd med nedpilen - gå ner
 • Rymd med riktpil (vänster / höger) - normalt hopp
 • Dubbelrum med riktningspilen - Long Jump
 • Färdigheter och banker: q w e r t y a s d f g h
 • Enter startar en automatisk flyttning till åtgärdspunkten eller överlämnar den slutförda uppgiften

Master hanteringen av iPlayer Crystal Journey, chatta med vänner, delta i PVP-strider, förstör alla monster och fria Alice så att hon kan gå till bollen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more