Dina bokmärken

Crossfire: Legion

Alternativa namn:

Crossfire Legion strategispel i realtid med intressanta uppdrag. Spelet har utmärkt grafikkvalitet, vilket är sällsynt i spel av denna genre. Bra musik och bra röstskådespeleri.

Du kommer att delta i många strider, där dina enheter inte alltid kommer att ha enkla uppgifter att förstöra fienden.

Inom en inte alltför avlägsen framtid är nästan hela världen fångad av en militär sammandrabbning mellan två internationella företag, Black List och Global Risk. Men en tredje kraft dyker upp på fientligheternas arena, och det beror bara på hur snart denna konflikt kommer att sluta och till vems fördel.

  • Leda uppdrag för att rädda civila
  • Kämpa mot fienden i stadsmiljöer, på hustak, smala gator och under jorden
  • Förbered terrängen för försvar av dina positioner
  • Planera att fånga skyddade fiendemål
  • Visa alla hur stark din armé är och testa ny taktik i onlinestrider med spelare från hela världen
  • Skapa dina egna scenarier och nya nivåer med den bekväma inbyggda redigeraren

Tack vare det faktum att spelet har en plats för att tillämpa en mängd olika strategier under rotationen av uppdrag, stör det inte att spela det.

Du bestämmer hur du vill spela Crossfire Legion. Det kan vara en serie svåra och mycket svåra strider eller enklare uppdrag.

I början är det värt att ta sig tid att gå igenom kampanjen först. Handlingen i den är intressant, fängslande och kommer inte att lämna någon oberörd.

Efter att ha skaffat dig erfarenhet och lärt dig stridstaktik, samt att ha behärskat flera typer av strategier på slagfältet, kan du gå vidare till ett av flerspelarlägena.

  1. Chatta, skaffa vänner och bygg allianser
  2. Utför gemensamma uppdrag och uppgifter eller gå samman för att försöka besegra en starkare motståndare
  3. Kämpa sinsemellan för att ta reda på vems armé som är starkare
  4. Spring tillsammans

Allt detta gör spelet väldigt dynamiskt och varierat. Experimentera på slagfältet, ibland avgör den korrekta placeringen av trupper utgången av striden redan innan striden börjar. Dessutom är det väldigt viktigt att välja vilka typer av trupper och utrustning som kommer att krävas för att slutföra uppgiften, och varje gång kan det vara olika fordon och krigare, beroende på uppdraget.

Slag äger rum i realtid. Heroiska ledare befaller trupper av krigare. Välj vilken av dem som ska leda dina kämpar i strid. Var och en av ledarna har sina egna styrkor och unika förmågor, vilket även gäller soldaterna under hans ledning. Ibland kommer det att vara svårt att välja en befälhavare som är värdig att leda ditt folk. Dessutom kan helt olika talanger vara användbara för att utföra olika uppgifter. Välj vist.

Utvecklare har inte glömt spelet. Ganska ofta släpps uppdateringar som ger fler uppdrag, nya territorier, fler möjligheter i onlinestrider och buggfixar.

Crossfire Legion-nedladdningen gratis på PC kommer tyvärr inte att fungera. Spelet kan köpas på Steam-plattformen eller på utvecklarnas officiella webbplats.

Börja spela nu för att använda våld för att lösa konflikten mellan företag och rädda civila från utrotning!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more