Dina bokmärken

Crime Boss: Rocky City

Alternativa namn:

Crime Boss Rockay City first person shooter. Du kan spela på PC. Grafiken är bra i en ovanlig lite tecknad stil. Röstskådespeleriet gjordes av proffs, musiken är vald med smak.

Huvudpersonen heter Travis Baker, han har en plan att bli nummer ett i kriminalvärlden Rocky City. Men det finns många utmaningar på vägen.

För att nå framgång måste du göra framsteg i flera riktningar samtidigt:

 • Utveckla stridsfärdigheter
 • Utöka din arsenal av vapen
 • Bekämpa rivaliserande fraktioner för nya territorier
 • Eliminera konkurrenter om de ges chansen
 • Låt inte polisen arrestera eller skjuta dig

Att spela Crime Boss Rockay City kommer att vara roligt och inte alltför svårt. Innan du börjar, se till att gå igenom en kort introduktion och lära dig hur du styr karaktären. Du kan spela med mus och tangentbord eller med en gamepad.

Rockey City har en 90-talskänsla. Denna metropol har allt, höga skyskrapor, lyxhotell och banker fulla av kontanter. Det kommer att finnas något att spendera den erhållna rikedomen på, bilar i blank krom, nya vapen, snygga kläder och rolig underhållning.

Huvudkaraktärerna i spelet kopierar utseendet på riktiga skådespelare.

I spelet kommer du att lära dig:

 1. Michael Madsen
 2. Michael Rooker
 3. Kim Basinger
 4. Danny Glover
 5. Daemon Poitier
 6. Danny Trejo
 7. Vanilla Ice

Och även Chuck Norris inför en modig sheriff som försöker återställa ordning och reda med de otyglade gängen.

Slutför enspelarkampanjen när du börjar spela. Få pengar och erfarenhet samtidigt som du bygger ditt eget kriminella imperium. Således kommer du gradvis att förstå spelets mekanik och krångligheter. Efter det, efter att ha fått tillräcklig förberedelse, kan du fortsätta till det kollektiva spelet.

Bilda ett gäng med upp till 4 andra spelare och delta i rån, kidnappningar och skjutningar med myndigheterna tillsammans.

Handlingen här är uppdelad i flera olika historier, gå igenom dem alla för att lära känna karaktärerna i spelet bättre. Det här är inte bara tecken som dyker upp i ett par sekunder och försvinner efter att ha utfört programmerade åtgärder. Varje karaktär är registrerad, de är alla riktiga personligheter med sina önskningar, planer och drömmar. Ta reda på skälen som motiverar dem att göra det de gör.

Genom att delta i kollektiva PVE-uppdrag kan du tjäna värdefulla föremål, vapen och pengar. Men om uppdraget misslyckas, kommer du att sitta kvar med ingenting. Det är inte värt att bli väldigt upprörd på grund av misslyckanden, även om något inte fungerar första gången, ge inte upp och med tiden kommer resultatet att förändras till ett positivt.

Crime Boss Rockay City ladda ner gratis på PC, tyvärr, kommer inte att fungera. Spelet kan köpas på Steam-plattformen eller genom att besöka utvecklarnas officiella webbplats. Om priset till en början verkar lite högt för dig, följ spelsidan och med tiden kommer du att ha möjlighet att köpa det med bra rabatt.

Installera spelet just nu och underkuva den kriminella världen i Rocky City!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more