Dina bokmärken

Counter-Strike: Source

Alternativa namn: Counter-Strike: Source

Game Counter-Strike: Source - en slags legend. Hon lyckades en gång och för alltid förändra medvetandet hos de flesta spelare i dag. Passion för spelet kan jämföras i skala till någon epidemi.

Nu är det värt att notera att spelet CS: Source - det är en favorit med många gamla goda Counter Strike, överförs till den nya, starkare motor. Ny version är nu ordentligt ansluten med liv och äventyr av Gordon Freeman. Kritiker har varit snabba att konstatera att utvecklarna valt att sätta spelet på kommersiell basis, och vi, med allt det ansvar som detta inte förstöra spelet, allt är detsamma intressant och spännande.

CSS - ett spel som predikar samma regler som presenterades i den numera legendariska första utkast. Du måste ta itu med samma spelfunktioner och träffa bekanta gisslan. Den bara trevlig "men" - nu är det allt gjort i en hög kvalitet grafik. Dessutom beslutade utvecklarna att försköna en ny version av spelet för modern avancerad och modern fysisk modell. Kort sagt, det finns ingen tid att vara uttråkad - att spela Counter Strike Source kommer nu inte bara spännande, men också trevligt.

Att "bison" geymerskogo saker känner sig bekväma, och de behöver inte anpassa sig till något radikalt nytt, skaparna av matcher kvar i Counter Strike Source vapen och ammunition "från det förflutna."

För att starta spelet, du, traditionellt dock redan måste först ladda ner Counter-Strike: Source. Projektet ner från torrent trackers och installeras på alla moderna datorer på några sekunder. Omedelbart varnar för att, beroende på din dator kommer att förändras och kvalitet visas av projektplaner. Trots att strukturen kan verka picky spelare alltför leriga i vissa stunder, de inte förstöra helhetsintrycket av spelet. Dessutom är de nästan helt kompenseras av modern ragdoll animering och verkligt blod! Åh ja, gör dig redo för att Contra rusar verkligen tillagas en hel del blod. I den tjocka crimson vätskan nästan alla nedsmutsade väggar, golv, till och med taket, och varför du vill ha innan du riktig vuxen spel - mer än allvar.

Play CSS kommer att vara så trevlig som möjligt också för att utvecklarna har tagit hand om det mest realistiska projekt. Du kommer inte längre varp som krigare passerar varandra för att komma med - denna defekt eliminerades en gång för alla.

Än en gång vill jag stoppa uppmärksamheten på vapen, trots att de modeller som presenteras här är samma som tidigare, de ser bara voskhotitelno - ofrivilligt börjar stirra och beundra den.

Om du inte tror oss, och vill personligen övertyga tillförlitligheten av ovanstående rekommenderar vi starkt att du laddar ner spelet, om inte, så åtminstone se till Counter Strike Source video trailer. Säker på att han kommer att göra dig snabbt blivit personligen bekant med projektet! Var beredd på att bjuda in vänner!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more