Bokmärken

Counter-Strike

Alternativa namn: Counter Strike, CS

& nbsp;

Counter Strike 1. 6 & ndash; Den senaste versionen av den populära serien av dataspel från Valve Corporation. Spelet Counter Strike är en first person shooter baserad på GoldSrc-motor och källa. Alla spel är gratis Counter Strike & nbsp; tillgängliga för en bred publik av fans av virtuell underhållning. Denna del av spelet har framgångsrikt vunnit hjärtan många användare. Bra grafik i kombination med omfattande spelupplevelse. Tomten är Counter Strike på nätet inte monotont. Det finns inte ett kort, valet av vilka medför intressanta uppgifter som inte tillåter att missa även de mest aktiva. Dessutom systemet av interaktion kommandot ger sin egen smak till spelet, lär sig att agera harmoniskt och effektivt som möjligt för att nå gemensam framgång. Vinnarna gav en bra belöning i form av monetära enheter. Och det, du ser, ett bra incitament att sträva efter seger över fienden. Besegrade också få några smulor, men det går inte i jämförelse med den första byten. Counter Strike CS & ndash; Denna intensiva äventyr världen som spelar en roll inte bara tur men också insatser.

För att bli en legitim deltagare i spännande evenemang, måste du hämta Counter Strike. För detta finns särskilda program för att hjälpa installera spelet. De viktigaste höjdpunkt i datorn en ny mapp, eftersom installera Counter Strike onlinespel över installerade strängt förbjudet. Dessutom måste du besöka den officiella hemsidan, där registrering sker Counter Strike. Skapa nytt konto, fyll i följande områden: användarnamn, lösenord, upprepa lösenord, e-postadress koden & nbsp; från bilden. Förutom allt detta, bör det påpekas att det finns vissa minimikrav som skall uppfyllas av datorn. Att sömlöst spela Counter Strike, behöver du följande parametrar: operativsystemet Windows XP; 500 MHz-processor; ljudkort; grafikkort med 16 MB minneskapacitet; 96 MB RAM-minne. Se till att allt är i ordning, välj varusidan, ta till vapen och engagera sina gärningar!

När spelet CS & ndash; Detta är en konfrontation mellan två stridande parter, bör du gå med en av dem. Bestäm själv, vare sig rättfärdiga eller skrupelfria terrorist Special Forces. Från att ha varit i en komposition kommer att bero på spelverksamhet som utförs. Det finns tre huvudsakliga kartan där de hetaste händelser inträffar. Det VIP Mordet (terroristerna försöker döda VIP , och de specialstyrkor och ndash; föra den till ett säkert område), (kommandosoldater räddade gisslan Rescue gisslan och terroristerna utgör samtidigt buller) och Bomb / Defuse (terrorister ska spränga bombhot och Special Forces att neutralisera motsatsen). Naturligtvis, förutom dessa finns det andra platser, men dessa kort är mest efterfrågade. I slutet av uppdraget spelet CS 1. 6 distribuerar ganska välförtjänta utmärkelser.

För att spendera dina surt förvärvade pengar kan vara i en särskild buy-zon. Här blir nödvändiga, inklusive vapen och andra användbara saker. När det gäller den arsenal av vapen, här där och pistoler, och hagelgevär och eggvapen, bomber och granater och automatkarbiner. Dessutom behöver du och sådana saker som en polissköld (Shield), armor & nbsp; (Armor), rustningar, plus hjälm (Armor + Helmet), mörkerseende glasögon (Night-Vision Goggles), Clippers (desarmera Kit ). Ju mer din ekonomiska möjligheter & ndash; den fast förpackade. Så gå för det!

Counter Strike Free ger möjlighet att delta i turneringar. Mästerskap är från & nbsp; amatör till sådana storskaliga som världens, det vill säga ta den bästa delen av laget. Om du får vara en del av en av de professionella team, garanterar detta en hel del visningar och ett hektiskt liv. Varje ledig stund på sin fritid kommer att glädja dig med möjlighet att spela Counter Strike på nätet. Du gång på gång kommer att försöka återvända & nbsp; till detta intressanta aktiviteter!

Ett annat plus är att Counter Strike 1. 6 & nbsp; spelet har i & nbsp; Närvaron av flera modeller av gameplay. De skiljer sig i utseende tecken, det vill säga & nbsp; Finns på kartor maskerings jobb. & nbsp; För att åstadkomma sådana terrorister som spelmodeller Phoenix Faction (Östeuropa), Arctic Avengers, gerillakrig (svenska) och Elite Crew, och för specialstyrkor och ndash; Seal Team 6 (US), GSG-9 (tyska), GIGN (franska), Special Air Service (engelska). & nbsp; Denna mångfald ger en ny inställning till spelet och oändligt lyckliga deltagare.

Gå nu till förstahandsupplevelse alla funktioner i denna vackra spelet! Det faktum att de många åren i spelet Counter Strike nätverk NETA inte leda till en förlust av intresse på den del av användarna talar för sig själv. Vi kan bara önska er gott humör och lycka till!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more