Dina bokmärken

Cosmic Break

Alternativa namn: Cosmic Break

Spelet Cosmic Break & ndash; gratis multiplayer tredje person shooter med realistisk 3D-grafik som utformats i animestil. Åtgärder av karaktärerna, som ständigt kommer att träffas för att slåss med varandra, är robotar. På slagfältet, kan agera samtidigt mot 30 spelare samma belopp. Användarna är tillgängliga för att skapa en karaktär, plocka upp vapen och för att det ska besluta vilket läge att spela CosmicBreak. Vad kommer roboten beror på din fantasi. På grund av begränsningar i vad som inte kommer, och du kommer att kunna hantera en unik karaktär, född av dina fantasier. Det finns naturligtvis förslaget att använda en av de tillgängliga 50 redan monterade modeller. Men om du inte gillar det, du rulla upp ärmarna och använder mer än 300 delar, har gjort, som kommer att bli riktigt dyrt att ditt hjärta. Välj sedan ett av de tre befintliga fraktionerna, du kommer att leda din robot till ändlösa slagsmål. Målen är tydliga och ndash; stå i den varma strider för att vinna och ta en välförtjänt utmärkelse. Inte nog med att du spelar CosmicBreak gratis, så mer och för varje strid du lita meritpoäng, låtsaspengar och alla typer av användbara föremål, såsom reservdelar till roboten. Var vid gott mod! Framgång & ndash; resultatet av din insats!

CosmicBreak & nbsp; Registrering tar dig till den underbara, vackra, fylld med dynamiska händelser i världen. Allt som krävs av dig & ndash; är att fylla i registreringsformuläret på den officiella hemsidan. Fyll i respektive fält användarnamn, lösenord, e-postadress. Logga in till spelet kommer du att kunna genom Facebook, så att när du skapar ett konto måste du ange namnet på ett annat forum. När du har all nödvändig information, ladda ner CosmicBreak online och njuta intressant gameplay.

CyberStep Company, Inc. Som står utvecklare av projektet, försökte att göra produkten prisvärda och därför systemkraven inte chocka folk är galen. För spelet behöver följande parametrar datorn: OS Windows (2K / XP / Vista / 7); Intel Pentium III-processor 1. 2 GHz; kompatibel med DirectX 9. 0; RAM 256 MB. När det gäller Internet-anslutningen, bör det vara minst 128 kbps.

Tja, om formaliteterna avvecklas, är det dags att gå tillbaka till parallell dimension kallas Space Abode. En gång i en avlägsen framtid, måste du välja en sida, som inte är ledsen att ge all sin styrka och börja skörda energin i kosmos, som kommer att bidra till att återuppliva en av den antika Arkov (för rätt att existera som du valt att kämpa) till en i hans all vann makten kaos. För att hjälpa dig att förstå kärnan i spelet, och allt föll på plats, låt oss vända oss till historien. I en värld där du var, en lång tid anarki. Redan existerande stora robot race, efter uppvaknandet glömska, upptäckte han en fruktansvärd bild: rike den fruktansvärda kaos. Ancient Arkov som kom till liv bara tre. Denna makt, vishet och mod. Men styrkan i alla av dem är på gränsen till utmattning. Trängande behov av energi i universum, men det är inte tillräckligt för de tre jättarna. Förespråkare av var och en av robotarna bestämde sig för att vakna oavsett var att återställa den normala liv är hans idol. Knuten ansträngande kamp. Efter varje fraktion anser att det kommer att kunna besegra robot Kaos och så måste överleva till varje pris. Företrädarna för fraktioner är ovilliga att ge till varandra, och kosmisk energi, som är så nödvändigt att var och en av invånarna i fantasivärld blir den största boven i disharmoni.

Så, i spelet är tre union: Bradin där mod och lojalitet framför allt, Wizard, vars anhängare är den mest intelligenta och striderna föredrar att förlita sig på en väl genomtänkt strategi och Dostreks, anser att alla uthållighet kan brytas med våld. När du har gjort ditt val, en annan stratum får du din första uppsättning robotar. Ja, förstod er rätt, CosmicBreak & nbsp; Du kommer att spela, kör inte en, utan flera robotar. Närmare bestämt, kommer du att ha hela gruppen, som ligger i ett privat garage. Och förresten, bland robotarna kan du välja en kapten. Generellt finns det fyra typer av robotar, och de skiljer sig åt i egenskaper. Så kan Air robotar skryta med kraftfulla acceleratorer och utmärkt manövrerbarhet. Robotar Earth typ oöverträffad i den närliggande strider och olika färdigheter för att röra sig snabbt. Robotar som artilleri glans under långväga attacker. Och robottyper stöder den mest balanserade och har en sådan funktion som förmågan att fixera motsvarigheter. Dessutom är alla befintliga robotar är olika i storlek. S, M & amp; L & ndash; Här är tre storlekar, för att ta hänsyn till att bara behöva för modernisering, liksom under valet av vapen.

Spelet CosmicBreak erbjuder användare att sådana regimer som arenan, uppdrag och uppdrag. Var och en av dem är intressant på sitt eget sätt och vad skulle du ta, du kommer inte bli uttråkad! Dessutom, under spelets gång kan du chatta med andra spelare. Det är för den speciella röst och text chat. Kort sagt, har du möjlighet att tillbringa sin tid intensivt, samtidigt som han får en hel del roligt! Har ett gott humör!

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more